Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Έμεινε στο 0-0 με Κόρινθο...

Λευκή ισοπαλία (0-0) παραχώρησε χθες στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" το Αιγάλεω στην Κόρινθο στον τρίτο του δυνατό φιλικό αγώνα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος Δ' Εθνικής, το οποίο θα ξεκινήσει στις αρχές Οκτωβρίου, σύμφωνα με όλες τις υπάρχουσες ενδείξεις.

Έτσι, μετά την ήττα στη Χαλκίδα (2-1) και τη νίκη επί του Ατρομήτου Πειραιώς (1-0 με γκολ του Κ. Τεγούση στο β' ημίχρονο), οι παίκτες του Θωμά Γράφα (φωτό) πρόσθεσαν μια ακόμη ικανοποιητική εμφάνιση στο ενεργητικό τους, καθώς ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν, ενώ παράπονα διατύπωσαν οι άνθρωποι της ομάδας για τη διατησία, η οποία σε αρκετές περιπτώσεις αδίκησε το Αιγάλεω.

Ο Μαστραντώνης (αριστερά στη φωτό από τον αγώνα της Χαλκίδας)
υπέστη τραυματισμό στο χθεσινό ματς
Η σύνθεση: Βούλγαρης, Ζαφειράτος, Τσιρογιάννης, Βασιλικής, Παπαδόπουλος, Αθ. Τεγούσης, Δουκάκης, Καραγιάννης, Μαστραντώνης (τραυματίσθηκε και αποχώρησε στο α' ημίχρονο), Τζανετάκος, Κ. Τεγούσης. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Κουρεπίνης, Βασιλάρης, Σιδέρης, Π. Κωνσταντόπουλος, Υφαντής και Γκολέζι.

Τη συνάντηση παρακολούθησαν αρκετοί οπαδοί του συλλόγου, δείχνοντας ότι και φέτος η συνεισφορά τους θα είναι σημαντική.

Το Σάββατο στις 6:00 μ.μ., σε νέο φιλικό, το Αιγάλεω θα υποδεχθεί τον Αστέρα Μαγούλας, ομάδα της "Football League 2".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...