Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Νέα εξόρμηση καθαρισμού στην πόλη μας

03/08/2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δήμος Αιγάλεω και ΣΚΑΪ σε νέα εξόρμηση καθαρισμού


Σταθερά συνεχίζεται η συνεργασία του Δήμου Αιγάλεω και του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ σχετικά με τα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος. Μια νέα εξόρμηση καθαρισμού, αυτή την φορά στην Γέφυρα, στην συμβολή της Ιεράς Οδού και του Κηφισσού πραγματοποιούν ο Δήμος Αιγάλεω και ο ΣΚΑΪ το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 10.00 π.μ., στο ευρύτερο πλαίσιο περιβαλλοντικών δράσεων που υλοποιεί ο εν λόγω σταθμός.
Όπως είναι γνωστό η προηγούμενη εξόρμηση καθαρισμού είχε γίνει στο Άλσος (Μπαρουτάδικο) το Σάββατο 16 Ιουλίου το πρωϊ και έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης από τους εθελοντές του Αιγάλεω.
Για την νέα Δημοτική Αρχή Καρδαρά το θέμα της καθαριότητας αποτελεί τον πλέον κεντροβαρικό άξονα δράσης της και ως εκ τούτου ενισχύει την προσπάθεια για «Αιγάλεω – Καθαρή πόλη».
Σύμφωνα με την Διοίκηση και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Δημομελέτη: «το στοίχημα για καθαρή πόλη είναι καθημερινό και απαιτεί την συστράτευση όλων των δυνάμεων του Αιγάλεω, υπηρεσιακών και ευαισθητοποιημένων πολιτών προς αυτή την κατεύθυνση.»
Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντίο, Αλέκο Κοτσάκη

Ο Αλέκος Κοτσάκης με τον κουνιάδο του και πρόεδρο του Αιγάλεω, Γιάννη Παλτόγλου στο "Ι.Λ.Ο.Α" (14-6-2017) Πίσω διακρίνονται οι αεί...