Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Καλλιτεχνική διαδρομή 2011

Δελτίο Τύπου

Με μια σειρά από εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής και καλλιτεχνικής αξίας, ο Δήμος Αιγάλεω και το Δημοτικό Κέντρο Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΔΗΚΕΠΑ) διοργανώνει την «Πολιτιστική Διαδρομή 2011». Καλλιτεχνικά σχήματα και άνθρωποι του Πολιτισμού εγνωσμένου κύρους, με πλούσια και καταξιωμένη διαδρομή θα παρουσιάσουν ενώπιον του Αιγαλιώτικου κοινού αλλά και όσων θα προτιμήσουν να επισκεφτούν την πόλη, τις δημιουργίες τους. Χώρος πολιτιστικής συνάντησης το θέατρο «Αλέξης Μινωτής», στο Άλσος (Μπαρουτάδικο).


Η «Πολιτιστική Διαδρομή 2011» ξεκινά στις 29 Αυγούστου με την «Λυσιστράτη » του Αριστοφάνη (Καρακατσάνης, Βουτσάς, Τσιβιλίκας, Κωνσταντίνου, Παρτσαλάκης και Βάσια Τριφύλλη) και ολοκληρώνεται στις 23 Σεπτεμβρίου με την μουσική παράσταση από το «Γραμμόφωνο στο μικρόφωνο» με Αιγαλιώτες καλλιτέχνες. Οι φετινές εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στον μεγάλο μας κωμικό, τον αείμνηστο Θανάση Βέγγο, όπου έχει προγραμματιστεί ειδικό αφιέρωμα στην ζωή και την καλλιτεχνική του πορεία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην φετινή «Πολιτιστική Διαδρομή» σημαντικό ρόλο κατέχουν τα ντόπια πολιτιστικά σχήματα και Αιγαλιώτες δημιουργοί.


To πρόγραμμα των εκδηλώσεων, μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Αιγάλεω : www.egaleo.gr

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας του Δήμου Αιγάλεω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντίο, Αλέκο Κοτσάκη

Ο Αλέκος Κοτσάκης με τον κουνιάδο του και πρόεδρο του Αιγάλεω, Γιάννη Παλτόγλου στο "Ι.Λ.Ο.Α" (14-6-2017) Πίσω διακρίνονται οι αεί...