Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Βαριές ποινές σε δυο παλιούς γνώριμους...

Σ. Μαυρονάσιος
Δυο πρώην ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω τιμωρήθηκαν πρόσφατα με βαριές ποινές από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League και Football League 2, λόγω εμπλοκής τους στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες ο ένας και λόγω ατασθαλιών (πλαστογραφία, δυσφήμηση του αθλήματος) που σχετίζονται με την αδειοδότηση των συλλόγων ο δεύτερος.



Ο Νίκος Παντελής (αριστερά), με αντίπαλο το Νίκο Αναστόπουλο,
σε αναμέτρηση Αιγάλεω-ΟΣΦΠ
Ο λόγος για τον πρώην προπονητή του Εθνικού Αστέρα (η ομάδα του απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες που τη βάραιναν) Νίκο Παντελή και για τον πρόεδρο της Κορίνθου Σωτήρη Μαυρονάσιο, του οποίου η ομάδα υποβιβάσθηκε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Ο Μαυρονάσιος (Νο 5), σε αγώνα
Φωστήρα-Αιγάλεω (1981-82)
Πέρα από τα χρηματικά πρόστιμα που καλούνται να καταβάλλουν, οι δυο άνδρες (που υπήρξαν συμπαίκτες στο Αιγάλεω την περίοδο 1981-82), τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό από οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για την επόμενη διετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...