Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Επιτυχίες όλων των ομάδων μας!

Ανάσα για το μπάσκετ ανδρών του Σίτι
(φωτό Βασίλης Βασιλειάδης)

Ακόμα μια νίκη για το "Σίτι"!

Το Αιγάλεω πέρασε νικηφόρα από το "Ζηρίνειο" κλειδώνοντας την τρίτη θέση της βαθμολογίας κατά την 26η και τελευταία αγωνιστική. Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ Γλυφάδας στους 61 πόντους, δεύτερος ο Ελπιδοφόρος που συνέλλεξε 50 βαθμούς και τρίτο το Αιγάλεω με 43 βαθμούς, αφήνοντας τέταρτο το Φωστήρα στους 39.

Στον αντίποδα, μόλις σώθηκαν ο ΑΟ Περιστερίου και η Νέα Ιωνία, ενώ έπεσαν στο τοπικό της Αθήνας ιστορικοί σύλλογοι όπως ο Αθηναϊκός και ο Ηλυσιακός.

Πιθανή σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι η αναδιάρθρωση των κατηγοριών από φέτος, που αν τελικά πραγματοποιηθεί θα οδηγήσει το "Σίτι" ξανά στη στη Γ' Εθνική.

Το μοναδικό γκολ του σημερινού αγώνα μεταξύ Ελπιδοφόρου-Αιγάλεω σημειώθηκε στο 25ο λεπτό, όταν ο Τσιρογιάννης σέντραρε έξοχα από τα αριστερά και ο Κατσαρός με κοντινή καρφωτή κεφαλιά χάρισε τη νίκη στην ομάδα μας.

Αιγάλεω (Θωμάς Γράφας): Κολιάκης, Παπουτσής, Τσιρογιάννης, Παπαδόπουλος, Κωνταντόπουλος Κ. (69' Στριμένος)., Κωνσταντόπουλος Π., Τεγούσης, Τζανετάκος, Δουκάκης, Κατσαρός (63' Φούντας), Υφαντής.

Σπουδαία νίκη του μπάσκετ ανδρών, 68-59 το Μέγα Αλέξανδρο.


Η ομάδα του Κώστα Ρουμελιώτη κέρδισε σήμερα στο "Σταύρος Βενέτης" με πολύ άγχος το ροζ φύλλο αγώνα, τη στιγμή που η ανταγωνίστρια για τη σωτηρία Καλαμαριά γνώριζε την ήττα μέσα στην έδρα της από τον Αίαντα Ευόσμου.

Έτσι τώρα, τέσσερα ματς πριν το τέλος, οι ελπίδες για την παραμονή στη Β' Εθνική αναθερμάνθηκαν.

  • Δεκάλεπτα: 12-15, 31-32 (ημίχρονο), 52-45, 68-59 (τελικό).

ΑΙΓΑΛΕΩ: Παπούλιας, Λαρετζάκης, Παπαδάκης 5(1), Κατσαντώνης 5, Μητρόπουλος 11, Λαμπρόπουλος 5, Συριστατίδης 23(2), Πλούμης, Χάλαρης, Γκέρος 4, Κούκουρας 15(1).

ΕΠΣΑ-ΕΠΣΠ

Το Σάββατο η ΑΕ Αιγάλεω συνέτριψε στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" την Αναγέννηση Πετρούπολης με 4-0 (Τα γκολ 6' και 35' Κοτσαμπάς, 11' και 39' Τζόμπε) και θα τα παίξει όλα για όλα την επόμενη Κυριακή στο Καματερό με αντίπαλο την τοπική ομάδα, σε ένα ματς που όποιος χάσει χάνεται.


  • Την ίδια ημέρα στο ΔΑΚ Αιγάλεω ο Διαγόρας νίκησε με σκορ 1-0 το Μαρούσι (το γκολ στο 65' ο Μούτσα).
  • Σήμερα είχαμε: Παγκράτι-Ορφέας 2-3, Πράσινα Πουλιά-Κρόνος 3-4, Ιεράπολη-Απόλλων Περιστερίου 5-4 και Ελλάς Ποντίων-Θύελλα Μοσχάτου 1-0.

Δολιοφθορά στο γήπεδο!

"Άγνωστοι" εισέβαλλαν το βράδυ της Παρασκευής στο "Στ. Μαυροθαλασσίτης" και έγραψαν υβριστικά συνθήματα, ενώ προσπάθησαν να εμποδίσουν τη διεξαγωγή του αγώνα της ΑΕ Αιγάλεω προκαλώντας καταστροφές στα δίχτυα των γκολπόστ, αναποδογυρίζοντας πάγκους κ.λ.π. που τους έσυραν έως τη μέση του αγωνιστικού χώρου.

Το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ καταδικάζει απερίφραστα τέτοιες δόλιες ενέργειες οι οποίες όχι μόνο δεν βοηθούν την ιστορική ομάδα της πόλης μας, αλλά τουναντίον, προκαλούν την αγανάκτηση των δημοτών΄καθώς το γήπεδο της πόλης αποτελεί δημοτική περιουσία και ανήκει σε όλους μας. Μια ελάχιστη μειοψηφία, όπως οι δράστες της προχθεσινής ενέργειας δεν είναι δυνατό να το θεωρεί αυθαίρετα "κτήμα" της και να προβαίνει σε βανδαλισμούς τέτοιου είδους που είναι από όλους μας καταδικαστέεες πράξεις οι οποίες δεν προάγουν την αθλητική ιδέα αλλά αντίθετα τραυματίζουν το αθλητικό πνεύμα.

Κάποιοι θα πρέπει να συνέλθουν όσο είναι ακόμα νωρίς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...