Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Κρίσιμο ΔΣ στον Αιγάλεω ΑΟ!

Με ιδιαίτερη ανυπομονησία αναμένουν οι φίλοι του Αιγάλεω, τη σημερινή (8:00 μ.μ.) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη, κατά την οποία και θα οριστικοποιηθεί το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς για το ποδοσφαιρικό τμήμα, μετά τις επαφές των τελευταίων ημερών.

Στο ανασυγκροτημένο συμβούλιο, θέση θα λάβει οπωσδήποτε ο μέχρι πρότινος Γενικός Αρχηγός ποδοσφαίρου κ. Γιώργος Γιανναράκης, ενώ στη θέση του Προέδρου, σύμφωνα με εκτιμήσεις θα προωθηθεί ο μέχρι σήμερα Γενικός Αρχηγός Αθλοπαιδιών κ. Κωνσταντίνος Ζαχαρόπουλος που διαδέχεται έτσι τον "εξαφανισμένο" εδώ και καιρό κ. Γεώργιο Τριδήμα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΘΛΟΜΕΤΡΟΥ, σημαντική θα είναι η συμβολή στο νέο σχήμα, και πάντα σε σχέση με την ποδοσφαιρική ομάδα, του πρώην δημάρχου κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου, του επιχειρηματία κ. Θεόφιλου Τσοκανή και κάποιων ακόμη παραγόντων, ενώ θα ακολουθήσουν οι οριστικές συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές στο πλαίσιο της προσπάθειας ενδυνάμωσης του Αιγάλεω, για το νέο "μαραθώνιο" της Δ' Εθνικής, όπου οι βλέψεις θα είναι ασφαλώς πρωταγωνιστικές.

Επισημαίνεται εδώ, ότι τη νέα περίοδο, από τους 10 ομίλους της κατηγορίας θα ανέλθουν μόνο 5 ομάδες στη Γ' Εθνική, κατόπιν αγώνων μπαράζ που θα δοθούν μεταξύ των πρωταθλητών (5 ζεύγη), κάτι που καθιστά το στόχο της ομάδας μας πιο δυσπρόσιτο. Ωστόσο, άπαντες στο "Σίτι" αισιοδοξούν ότι χάρις στην ικανότητα των ποδοσφαιριστών αλλά και με την πολύτιμη βοήθεια του φίλαθλου κόσμου, τίποτα δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο για την επιστροφή του Αιγάλεω στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Τέλος, εντός των ημερών αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές για την παραμονή στο "τιμόνι" του σωματείου, του άξιου τεχνικού κ. Θωμά Γράφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...