Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Φιέστα ανόδου για την Ελλάδα Ποντίων!

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί για τον τίτλο!
(Φωτό: http://www.aoellaspontion.gr/)
Μεγάλη γιορτή στήθηκε στο γήπεδο της οδού Ορυζομύλων, χθες το απόγευμα, ευθύς μετά το πέρας της αναμέτρησης Ελλάδας Ποντίων-ΑΕ Αίγινας (1-0) για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας Πειραιά. Οι παίκτες της Ελλάδας πήραν τη νίκη (27η σε σύνολο 28 αγώνων ενώ είχαν και μια ισοπαλία, ένα εκπληκτικό επίτευγμα) τρία λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Τζιάς.
Έτσι, η ομάδα, ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό της, επιστρέφει πανηγυρικά στη Δ' Εθνική κατηγορία.

Από νωρίς το πρωΐ στο γήπεδο είχαν ετοιμασθεί όλα για το πανηγύρι που θα επακολουθούσε. Από τις 12 το μεσημέρι παιζόταν μουσική απ' τα μεγάφωνα, ενώ δινόταν αγώνας μεταξύ Ακαδημιών του συλλόγου. Στο ημίχρονο του ματς με την Αίγινα, ποντιακό συγκρότημα εκτέλεσε παραδοσιακούς χορούς, ενώ μετά το πέρας του 90λεπτου ακολούθησε τελετουργικό, με την απονομή κυπέλλου στην ομάδα και μεταλλίων στους ποδοσφαιριστές. Οι τελευταίοι, φορούσαν συλλεκτικές εμφανίσεις, με τυπωμένα στην πλάτη τα ονόματά τους και στο στήθος τη φράση "Πρωτάθλημα 27-1-0"

Ελλάς: Ραγκούσης, Χαλκίδης, Καρασαβίδης (46' Γρηγοριάδης), Σ. Σιδηρόπουλος, Τζιας, Δικαιόπουλος, Σεμερτζάκης (56' Λάλα), Χοτζάϊσα, Ταμβάκης, Γ. Σιδηρόπουλος, Δρυμούσης.
"Κουλουράκια σταυρωτά" στο Αιγάλεω
Φωτό: http://www.erasitexniko-podosfairo.gr/

Γ' ΕΠΣΑ: "έκλεισαν" ισόπαλοι Ιεράπολη και Κρόνος

Με λευκή ισοπαλία (0-0) ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στον 1ο όμιλο της Γ' κατηγορίας Αθηνών η Ιεράπολη και ο Κρόνος, το Σάββατο, στο γήπεδο Ορυζομύλων.
Παρά τον αδιάφορο χαρακτήρα της αναμέτρησης, αποβλήθηκαν στο 56' ο προπονητής των φιλοξενουμένων Χρ. Σημαντήρας και στο 83' τον ακολούθησε στα αποδυτήρια της ομάδας του και ο Φουντουκίδης.

ΑΠΟ Ιεράπολη: Μπαλής, Μυλωνάς, Μπουρέκας, Γεωργαλής, Ραματιάς, Τσικλακίδης, Καραγιώργος (28' λ.τ. Βασιλάκος-87' Σίνος), Μπαμπούσουρας, Προεστάκης, Χαλβατζής, Γαλανός (89' Δενδρινός).

Κρόνος Αιγάλεω: Τσάκας, Α. Μέγας, Φουντουκίδης, Τσότα, Βεληβασάκης, Χρ. Μέγας, Πιτάρχας, Παλαιολόγος (46' Ξύγκης), Γυφτοκώστας (67' Καρασαββίδης), Αϊβαλιώτης, Κουκάκης (86' Σκαμπάς).

  • Ο μεν Κρόνος τερμάτισε στην 10η θέση με 33 βαθμούς σε 28 ματς (10 νίκες-3 ισοπαλίες-15 ήττες) και τέρματα 42-50 (-8), η δε Ιεράπολη βρέθηκε πίσω του 11η, με 28 πόντους (7-7-14) και 30-54 (-24) γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...