Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Όλοι την Πέμπτη το βράδυ στο "Σταύρος Βενέτης"!


Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της κανονικής περιόδου στην Α' κατηγορία ΕΣΚΑ γυναικών, με την ομάδα του ΜΕΛΑΣ να τερματίζει άνετα στην πρώτη θέση και να παίρνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το εισιτήριο για τα Play-Off ανόδου, που ξεκινούν την Πέμπτη 31 Μαρτίου. (Ζευγάρια: ΜΕΛΑΣ-Περιστέρι και Μελίσσια-Αγία Παρασκευή)

Στον τελευταίο αγώνα τους, οι αθλήτριες της κας Μάλαμα νίκησαν 44-53 (ημίχρονο 23-28) μέσα στου Ζωγράφου την τοπική ομάδα και αισιοδοξούν για τη συνέχεια.

Η σύνθεση: Γκόγκου 9, Τσιφτελή 8(1), Αθανασίου, Τσαπρούνη, Φλίγκου 4, Κερπέ Δ., Σταυράτη 10(3), Μιχοπούλου 2, Λεκαράκου 2, Γιακάλου, Μακρυνίκα 16, Θεοδωρακοπούλου 2.


Την Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 9 το βράδυ λοιπόν, τα κορίτσια του ΜΕΛΑΣ δίνουν τον πρώτο ημιτελικό των Play Off για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία καλαθοσφαίρισης γυναικών και χρειάζονται τη συμπαράσταση όλων μας!

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, με αντίπαλο την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου.

Η ευπρεπής παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες θα δώσει "φτερά" στα χέρια των μπασκετμπολιστριών του συλλόγου, ώστε να επιτύχουν το όραμα της πρόκρισης στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα μπάσκετ της χώρας μας.

Ας είμαστε όλοι εκεί!

  • Στο μεταξύ, ιστορία έγραψε με τη νίκη της 27-40 επί του Γαλατσίου η ομάδα Κορασίδων του συλλόγου αφού για 1η φορά το τμήμα συμμετέχει στο μεγάλο τελικό τον 3ο μόλις χρόνο του στην Α΄κατηγορία Κορασίδων.


Δεκάλεπτα: 5-9, 11-14, 21-30, 27-40.

ΜΕΛΑΣ(Μάλαμα): Γιαννέλη Αθ. 8, Μπαροτσάκη, Λαμπαδαρίου Β. 1, Κουρούβανη 5(1), Σιγάλα Σ, Ντζιβανάκη 4, Κορρέ Αθ. 2, Δαμουλάκη Αρ 4, Κουρούπη-Αγάλου, Αγκάνη 16, Ξένου Δ., Κατσοχειράκη Αν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...