Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Εθελοντική αιμοδοσία δήμου Αιγάλεω

11/03/2011

Δελτίο Τύπου

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ – ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΖΩΗΣ

Πάρε μέρος στο πιο υψηλό έργο ανθρώπινης αλληλεγγύης. Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αιγάλεω και ο σύλλογος εργαζομένων οργανώνουν την Κυριακή 3 και την Δευτέρα 4 Απριλίου 2011 την πρώτη εθελοντική τακτική αιμοδοσία για το 2011.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο Αιγάλεω (Ι.Οδός 364 και Κάλβου) από 8.30 π.μ. – 13.00 μ.μ.

Όπως είναι γνωστό στο δήμο Αιγάλεω λειτουργεί τράπεζα αίματος με στόχο να καλύπτει με αίμα όταν υπάρξει ανάγκη. Όμως οι αιμοδοτικές ανάγκες της πόλης είναι μεγαλύτερες από αυτές που καλύπτουν οι υπάρχοντες εθελοντές αιμοδότες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα κάλυψης των αναγκών σε αίμα.

Για το λόγο αυτό η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αιγάλεω καλεί όλους όσοι μπορούν, να πάρουν μέρος σε αυτό το υψηλό έργο ανθρώπινης αλληλεγγύης.

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών . Τηλέφωνο 2105315507
Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...