Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Η Ώρα της Γης!



Από το γραφείο Τύπου και Επικονωνίας του δήμου Αιγάλεω λάβαμε το ακόλουθο κείμενο-Δελτίο Τύπου, σχετικά με συμμετοχή στην εκδήλωση "Ώρα της Γης"


"Παρών δηλώνει ο δήμος Αιγάλεω στην παγκόσμια πρωτοβουλία της περιβαλλοντολογικής οργάνωσης WWF ενάντια στην κλιματική αλλαγή του πλανήτη.


Ο Δήμαρχος της πόλης Χρήστος Καρδαράς σε μήνυμά του καλεί τους δημότες το Σάββατο 26 Μαρτίου και ώρα 20.00 να σβήσουν τα φώτα της γης για μία ώρα, την ώρα της γης.


« Η συμμετοχή μας σε αυτή την παγκόσμια πρωτοβουλία θα συμβάλει στη συνολική προσπάθεια για την μείωση του ρυθμού υπερθέρμανσης του πλανήτη μας. Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ενημερώσω τους πολίτες του Αιγάλεω ότι ο δήμος μας στο πλαίσιο της νέας περιβαλλοντικής του πολιτικής και σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες ξεκινά ένα ολοκληρωμένο σχέδιο φύτευσης υψηλού πρασίνου σε όλη την έκταση της πόλης, προσπαθώντας να δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις για την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής στην πόλη», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...