Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Έναρξη εορτασμών για τα 80 χρόνια του Αιγάλεω Α.Ο.!

Με τη διοργάνωση του ετήσιου χορού του Αιγάλεω Α.Ο. εγκαινιάζεται η σειρά των τιμητικών εκδηλώσεων για τα 80 χρόνια από την ίδρυση του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας!

Σαν χώρος για τη διεξαγωγή της πρώτης αυτής συγκέντρωσης επιλέχθηκε το κέντρο διασκέδασης "Έπαυλις" (Λεωφόρος Αθηνών-Κορίνθου και Βουλγαροκτόνου 1-Δαφνί), για την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου (Ώρα προσέλευσης 9:30 μ.μ.)

Οι προσκλήσεις τιμώνται στα 30 ευρώ κατ' άτομο και περιλαμβάνουν (πέραν του φαγητού) ποτά και αναψυκτικά. Επιπλέον, προσφέρεται πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με ζωντανή μουσική από τους τραγουδιστές κ.κ. Περπινιάδη και Τσιμογιάννη, καθώς και παρουσία πολυμελούς ορχήστρας.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη κοπή της πίτας, που για πρώτη φορά στα χρονικά θα είναι ταυτόχρονη για όλα τα Αγωνιστικά Τμήματα του Ομίλου (Ποδοσφαιρικό, Καλαθοσφαίρισης Ανδρών, Πετοσφαίρισης Γυναικών και Κολύμβησης).

Προσκαλούνται όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας να τιμήσουν με την προσέλευσή τους την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...