Για κάθε είδους άθλο!

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, το "ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ" προβάλει κάθε σημαντικό επίτευγμα, αντλώντας τα θέματά του από την παγκόσμια ιστορία, τα σπορ, τις τέχνες και γενικότερα από κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας. Η δική σας συμμετοχή (με σχόλια στις αναρτήσεις) θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως. Μπορείτε ακόμη να επικοινωνείτε μαζί μου στέλνοντας ένα μήνυμά σας στη διεύθυνση aNwDyNos@gmail.com Σας ευχαριστώ για τη μέχρι σήμερα ανταπόκρισή σας. Φιλικά, Νίκος Δ. - Θ. Νικολαΐδης

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Έναρξη εορτασμών για τα 80 χρόνια του Αιγάλεω Α.Ο.!

Με τη διοργάνωση του ετήσιου χορού του Αιγάλεω Α.Ο. εγκαινιάζεται η σειρά των τιμητικών εκδηλώσεων για τα 80 χρόνια από την ίδρυση του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας!

Σαν χώρος για τη διεξαγωγή της πρώτης αυτής συγκέντρωσης επιλέχθηκε το κέντρο διασκέδασης "Έπαυλις" (Λεωφόρος Αθηνών-Κορίνθου και Βουλγαροκτόνου 1-Δαφνί), για την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου (Ώρα προσέλευσης 9:30 μ.μ.)

Οι προσκλήσεις τιμώνται στα 30 ευρώ κατ' άτομο και περιλαμβάνουν (πέραν του φαγητού) ποτά και αναψυκτικά. Επιπλέον, προσφέρεται πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με ζωντανή μουσική από τους τραγουδιστές κ.κ. Περπινιάδη και Τσιμογιάννη, καθώς και παρουσία πολυμελούς ορχήστρας.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη κοπή της πίτας, που για πρώτη φορά στα χρονικά θα είναι ταυτόχρονη για όλα τα Αγωνιστικά Τμήματα του Ομίλου (Ποδοσφαιρικό, Καλαθοσφαίρισης Ανδρών, Πετοσφαίρισης Γυναικών και Κολύμβησης).

Προσκαλούνται όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας να τιμήσουν με την προσέλευσή τους την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κούβα, Οκτώβριος 1962: Ο Πυρηνικός όλεθρος προ των πυλών!

Εφημ. "Ελευθερία" (πρωτοσέλιδο της 23ης Οκτωβρίου 1962) Η κρίση των πυραύλων και ο άθλος της αποτροπής ενός παγκόσμιου ολοκαυτώματ...