Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Λιγόστεψαν οι ελπίδες των ομάδων μας

Ύστερα από τα πρόσφατα αποτελέσματα σε Champions και Europa Leagues, μπορούμε να πούμε ότι οι πιθανότητες διάκρισης των εκπροσώπων της χώρας μας μειώθηκαν στο 25%. Κι αυτό διότι μόνο ο ΠΑΟΚ από τις τέσσερις ομάδες μας που αγωνίζονται στα δυο Ευρωπαϊκά Κύπελλα πατάει γερά στην υπόθεση πρόκριση, καθώς ο ΠΑΟ (στο C.L), ο Άρης και η ΑΕΚ (E.L.) είδαν τις ελπίδες τους να ψαλιδίζονται.

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε στη Ρωσία κατά της Ρούμπιν Καζάν με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς για να εξασφαλίζει το μηδέν στην άμυνα (κάτι που κατάφερε), όμως δεν τον ευνόησε το άλλο αποτέλεσμα του ομίλου του όπου πλέον ακόμα και η κατάκτηση της τρίτης θέσης (για να προκριθεί στο E.L. και να σώσει έτσι τη φετινή "παρτίδα") φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολη.


Η ΑΕΚ, παρά τη συγκινητική προσπάθειά της, δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς από την Άντερλεχτ και πρέπει τώρα να αναζητήσει πόντους εκτός έδρας, ενώ ο Άρης στάθηκε πολύ άτυχος στη Γερμανία, όταν μια διαφαινόμενη επιτυχία (σύμφωνα με την εμφάνισή του στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα) μετατράπηκε σε οδυνηρή ήττα από τη Λεβερκούζεν στις καθυστερήσεις και του "έκοψε τα φτερά" για τη συνέχεια.

Μόνο ο ισχυρός φέτος στην Ευρώπη ΠΑΟΚ δείχνει ικανός για την υπέρβαση, καθώς με τη νίκη του (και) επί της Βιγιαρεάλ μοιάζει να κρατάει στα πόδια των παικτών του την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέχεια και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...