Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ντροπή σας κύριοι!

Σαββατοκύριακο-παρωδία για το πάλαι ποτέ "κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης". ΜΑΤ στους αγωνιστικούς χώρους, φίλαθλοι απορημένοι αλλά συμπάσχοντες με τους απεργούς του ΠΣΑΚ, πολιτεία αμέτοχη και "κουφή" στα αιτήματα των αθλητών, μεγαλοπαράγοντες που τους ενδιαφέρει μόνο η τσέπη τους, προπονητές αμήχανοι και μπερδεμένοι, μια θλιβερή διελκυστίνδα χωρίς αρχή και τέλος. Ντροπή σας μεγαλόσχημοι κύριοι του ΕΣΑΚΕ, της ΕΟΚ και του Υφυπουργείου Αθλητισμού. Η ελληνική αθλητική κοινωνία (και όχι μόνο) γυρίζει με την όπισθεν δεκαετίες πίσω, σε καταστάσεις που δεν κολακεύουν κανένα. Ο κατήφορος θα συνεχισθεί, όσο μένουμε ασυγκίνητοι μπροστά σε δίκαιες διεκδικήσεις εργαζομένων, που δεν είναι στην πλειοψηφία τους "σταρ". Μπράβο στο Λάζαρο Παπαδόπουλο για το σθένος και το κουράγιο του να συγκρουσθεί με το κατεστημένο αλλά και να εμπνεύσει τους συναγωνιστές του.

1 σχόλιο:

  1. Aυτό το "κύριοι" στον τίτλο, με τρελαίνει! Κλασικός Νικολαΐδης! Δώσε και ξαναδώσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από τη Μαρινέλλα στη Μαρίνα!

Μαρίνα Σάττι (in.gr) Η Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision (1974 – 2024). ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Ολοκληρώθηκ...