Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Μία ακόμα προεκλογική περίοδος άρχισε με οξυμένα τα πνεύματα και τα πάθη μεταξύ των κομμάτων, για μια ακόμα φορά οι υποψήφιοι δήμαρχοι κονταροχτυπιούνται για το ποιός θα κάνει τα περισσότερα έργα για το «καλό» των δημοτών. Όλα αυτά φαίνονται τόσο τετριμμένα, τόσο βαρετά που είναι να αναρωτιέσαι πως κατάντησε έτσι η δημοκρατία. Η δημοκρατία που για χάρη της έχουν θυσιαστεί άνθρωποι, τώρα έχουμε καταντήσει να μην θέλουμε να πάμε να ψηφίσουμε!!!!
Στο δήμο Αιγάλεω στην παραμελημένη αυτή περιοχή, που για χρόνια βρίσκεται στην ανυποληψία ΟΛΩΝ των κυβερνώντων, υπάρχουν τόσα που πρέπει να γίνουν ….
Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθώ στην ιστορική ομάδα του Αιγάλεω που ταλανίζεται στις μικρές κατηγορίες ενώ θα έπρεπε να παίζει στη σούπερ λίγκ. Η συσπείρωση γύρω από την ομάδα θεωρείται απαραίτητη έτσι ώστε να ξεπεράσει τις παρούσες δυσκολίες. Ο Δήμος οφείλει να συνεισφέρει με όλες τις δυνάμεις του προς αυτή την κατεύθυνση , η νέα δημοτική αρχή που θα εκλεγεί θα πρέπει να ασχοληθεί με ζήλο για την αγωνιστική ανάταση της ομάδας για να την ξαναδούμε στα σαλόνια. Το γήπεδο υπάρχει και μπορεί να γίνει το στολίδι της Δυτικής Αθήνας και όχι μόνο. Ως προ το οικονομικό, που είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα, μπορεί την ομάδα να την αναλάβει εξ ολοκλήρου ο Δήμος μέσα από την δημιουργία εταιρείας λαϊκής βάσης. Επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι οι καλές προθέσεις πάντα περισσεύουν, η αποφασιστικότητα και η θέληση πάντα λείπουν.
Τελειώνοντας θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ακούραστο και αγνό φίλαθλο του Αιγάλεω, τον αδελφικό μου φίλο κ. Νίκο Δ. Νικολαϊδη, που μου έδωσε αυτό το βήμα για να εκφράσω τις απόψεις μου.

3 σχόλια:

  1. Φίλε Νίκο καλωσόρισες στο ιστολόγιο! Πολύ σωστά όσα αναφέρεις και έχει ενδιαφέρον να δούμε την επόμενη μέρα, στο ζήτημα που θίγεις. Οι οπαδοί της ομάδας έχουν συσπειρωθεί για άλλη μια φορά, θέλοντας να προστατεύσουν το "βαρύ" όνομα που κουβαλάει το Αιγάλεω, ειδικά αυτή τη στιγμή που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία. Απομένει την επαύριο των εκλογών, μια σχετική προτεραιότητα να τεθεί και από τη νέα δημοτική αρχή. Ίδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει από κοντά τις εξελίξεις, υπάρχει κάποια πίεση προς τους υποψηφίους, για δεσμεύσεις σχετικά με τα αθλητικά θέματα της περιοχής ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι ιδιαίτερο όχι, απλά προσδοκίες υπάρχουν, σε περίπτωση αλλαγής σκυτάλης. Ίδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...