Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Σε αδιέξοδο το πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ!


Κανένα αποτέλεσμα δεν είχαν οι προσπάθειες σύγκλισης μεταξύ των εκπροσώπων του ΠΣΑΚ και της ΕΟΚ, προκειμένου να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών ΕΣΑΚΕ. Οι έλληνες καλαθοσφαιριστές, δια στόματος του προέδρου τους Λάζαρου Παπαδόπουλου επιμένουν στην αποχή τους διεκδικώντας πάγια αιτήματα που έχουν να κάνουν κύρια με την προστασία των εαυτών τους αλλά και των ανασφάλιστων συναδέλφων τους (!) της Α2.

Η κορυφαία ελληνική μπασκετική διοργάνωση διέρχεται μεγάλη κρίση, τη στιγμή που από το θεσμό του κυπέλλου αποκλείσθηκε χωρίς αγώνες η συμμετοχή του Αμαρουσίου το οποίο έως πρόσφατα μαστίζετο από έντονα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα.

Έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στις τάξεις των φίλων του αθλήματος, το οποίο κατά το παρελθόν και όχι μόνο έχει χαρίσει ύψιστες διακρίσεις στον ελληνικό αθλητισμό. Το ερώτημα είναι για ακόμη μια φορά, αν τελικά υπάρχει η απαραίτητη πολιτική βούληση για να διευθετηθούν οι όποιες διαφορές για να ανακτήσει επιτέλους το μπάσκετ της χώρας μας την τραυματισμένη του αξιοπιστία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...