Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

«Μπάχαλο» στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών!


«Σύγκρουση» ξέσπασε μεταξύ της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) σχετικά με την παράταση που αποφάσισε να παραχωρήσει η δεύτερη στον ΓΣ Αμαρουσίου, ώστε ο σύλλογος να προσκομίσει την απαραίτητη εγγυητική επιστολή, προκειμένου να εκδοθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής του, στο πάλαι ποτέ «κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης». Η ΕΟΚ κατηγορεί πλέον ανοιχτά την ΕΕΑ ότι παρουσιάζεται αδύναμη ή ανέτοιμη να ασκήσει τις από το νόμο αρμοδιότητές της και να συνεισφέρει έτσι την εύρυθμη λειτουργία της διοργάνωσης.

Με τον τρόπο αυτό, τα εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Μαρούσι (έλλειψη συνεννόησης μεταξύ της διοίκησης του Ερασιτέχνη, των μεγαλομετόχων της ΚΑΕ και του δήμου της πόλης), «μεταφέρθηκαν» στο σύνολό τους στις πλάτες της Ομοσπονδίας, που καλείται να βρει το συντομότερο λύση, έτσι ώστε να μην πληγούν ανεπανόρθωτα η αξιοπιστία, η ισονομία αλλά και εντέλει η ίδια η αξιοπρέπεια του αθλήματος, όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι υπεύθυνοι παράγοντες της ΕΟΚ.

3 σχόλια:

  1. Όλα αυτά είναι αποτελέσματα τής οικονομικής πολιτικής τού δολιοφθορέα Παπανδρέου και τών υποτακτικών του. Με την πολιτική αυτή δεν πλήττεται μόνο η εργατική τάξη και οι χαμηλοσυνταξιούχοι, αλλά όλη η χώρα, όλες οι τάξεις. Και είναι φυσικό, αφού Αμερικανοπαπανδρέου κυβερνάει, όπως και ο πατέρας και ο παππούς, ό,τι το χειρότερο υπήρξε και υπάρχει σ' αυτή τη χώρα δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To ποδόσφαιρο εξακολουθεί να είναι χώρος βίας για τους εφήβους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...