70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Το... Egaleo City ξανά στο προσκήνιο!

Ο δημοσιογράφος Νίκος Ζαχαριάδης (φωτό) βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να σατιρίσει τις κυβερνητικές παλινωδίες διακωμωδώντας τις εκάστοτε δηλώσεις του εκπροσώπου της κυβέρνησης μέσα από ένα απολαυστικό άρθρο το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα protagon.gr και έχει τίτλο: "Τουριστικές εξορμήσεις στο εξωτικό Αιγάλεω για στελέχη, οργανώνει ο Τζανακόπουλος"

Η πόλη μας προβάλλεται χάρις στην ευρηματικότητα του συντάκτη να συνδέσει το ύφος και ήθος των κατοίκων της, γνωστών στο πανελλήνιο για τη σκληρή μαγκιά τους, όπως ισχυρίζεται, με τις προσπάθειες του πολιτικού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να προσδώσει ένα διαφορετικό προφίλ στην ποιότητα της  ενημέρωσης χάρις στις δικές του, παλιές εμπειρίες στα σοκάκια του Αιγάλεω. Αναφορές στην «Αγία Αθανασία» και στο Βίκτωρα Μητρόπουλο», αλλά και στις αλάνες της περιοχής μας δε θα μπορούσαν, φυσικά, να λείψουν από το σπαρταριστό κειμενάκι.2 σχόλια:

  1. Νίκο, η φωτογραφία δεν φαίνεται στον Microsoft Edge των Windows 10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Γιώργο, δοκίμασα πολλές φορές και πάντα το ίδιο αποτέλεσμα, αόρατη η εικόνα... Ίσως έχουν βάλει κάποιου είδους "φίλτρο"

      Διαγραφή