Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

"Έφυγε" ο Δημήτρης Ρεμούνδος

Αιγάλεω Α.Ο. (1976-77)
(Γράφει ο Νίκος Δ. - Θ. Νικολαΐδης)

Θλίψη στον κόσμο του ποδοσφαίρου μας προκάλεσε η είδηση για την απώλεια του βετεράνου επιθετικού άσου Δημήτρη Ρεμούνδου, που έφυγε σήμερα από τη ζωή λίγες μέρες πριν συμπληρώσει τα 76 του χρόνια. Στη φωτογραφία που επισυνάπτουμε διακρίνεται πρώτος στους καθιστούς, αριστερά όπως κοιτάμε.

Γιος του προπολεμικού παίκτη του Ολυμπιακού Πειραιά Αυγουστή Ρεμούνδου, ο εκλιπών (γνωστός στους φιλάθλους και με το παρατσούκλι "Μπούλης") φόρεσε τη φανέλα του Φωστήρα από το 1970 έως το 1976. 

Την επόμενη χρονιά (περίοδος 1976-77) κέρδισε το πρωτάθλημα της Β'  Εθνικής (Νότου) ως παίκτης του "Σίτι", σκοράροντας μάλιστα μερικά καθοριστικά τέρματα, αφού υπήρξε ένας εξαιρετικός επιθετικός ποδοσφαιριστής. 

Έχει έναν μικρότερο αδελφό, το Θανάση, που αγωνίσθηκε κι αυτός σε άλλες ομάδες του Αιγάλεω.

  • Θερμές ευχαριστίες στο δημοσιογράφο-στατιστικολόγο και εκλεκτό φίλο κ. Δημήτρη Τσακίρη (http://www.soccerbase.gr/) για την ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...