70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Ρετρό φωτό: ΑΕΚ - Αιγάλεω 2 - 1 (μέσα δεκαετίας του 60)

Από αναμέτρηση του Αιγάλεω με την ΑΕΚ στο Στάδιο της Νέας Φιλαδέλφειας για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας στα μέσα της δεκαετίας του '60 (περίοδος 1966-67, αποτέλεσμα 2-1 υπέρ της "Ένωσης"), βρήκαμε και δημοσιεύουμε αυτή την ασπρόμαυρη φωτογραφία που έχει την ιστορική της αξία. Ο πεσμένος τερματοφύλακας που φαίνεται στο στιγμιότυπο να μπλοκάρει τη μπάλα είναι ο αείμνηστος Σωτήρης Φακής, υποστηριζόμενος από τους Νίκο Τσιαμπουρή και Μανώλη Κανελλόπουλο (δεξιά). Αριστερά με το νο 8 στη φανέλα διακρίνεται ο Ανδρέας Σταματιάδης, ενώ στο βάθος του πλάνου παρακολουθεί την εξέλιξη της φάσης ο Τζέκος Μπαλαρίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου