70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Βραβεύτηκε ο σπουδαίος Θέμης Βάγγης

Προχθές Σάββατο 27 Μαΐου ο σύνδεσμος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Προοδευτικής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου (1927 - 2017) έδωσε φιλικό αγώνα στη Σύρο προς τιμήν του Θέμη Βάγγη, ενός από τους ικανότερους ποδοσφαιριστές που εμφανίσθηκαν στα ελληνικά γήπεδα. Μετά τον αγώνα στον τιμώμενο προσφέρθηκε μια καλαίσθητη πλακέτα σε ένδειξη αναγνώρισης της σπουδαίας προσφοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


Ο Βάγγης αγωνίσθηκε σε επαγγελματικό επίπεδο από πολύ μικρός μέχρι την ηλικία των 28 ετών, τιμώντας τα χρώματα του Π.Α.Ο. Ρουφ, του Παναθηναϊκού, του Ατρόμητου Αθηνών, του Αιγάλεω, του Άρη Θεσσαλονίκης και του Βύζαντα Μεγάρων. Εν συνεχεία αποσύρθηκε στη Σύρο, όπου μέχρι σήμερα ζει και εργάζεται. Στο στιγμιότυπο διακρίνεται αριστερά, μαζί με το Νίκο Μάλλιαρη, πρώην ποδοσφαιριστή και συνδικαλιστή του Π.Σ.Α.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου