70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Εμβληματικός Κώστας Παπουτσής!

Έχει συνδέσει το όνομά του με τη σύγχρονη πορεία του συλλόγου του Αιγάλεω Α.Ο., με το οποίο αγωνίσθηκε σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες, από τη "Σούπερ Λίγκα" μέχρι τη Δ΄ Εθνική, αλλά και στο τοπικό πρωτάθλημα της Αθήνας. Ο λόγος για τον Κώστα Παπουτσή, τον εδώ και λίγους μήνες  πρώτο σε συμμετοχές ποδοσφαιριστή του σωματείου, αφού, με την παρουσία του στο "Σίτι" από το καλοκαίρι του 1999 έως σήμερα (με σύντομες, ενδιάμεσες διακοπές) έγραψε το όνομά του στην κορυφή των "πιστών εραστών" της ομάδας μας, μπροστά ακόμη και από τον βιρτουόζο Δημήτρη Πηγαδίτη!


Με τη συμπλήρωση της φετινής χρονιάς, ο Παπουτσής έφτασε στις 341 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες πρωταθλήματος (325 έχει ο Πηγαδίτης και 303 ο Φραγκίσκος Μαρτίνος), αλλά το επίτευγμά του δεν σταματάει εκεί! Έχει αγωνισθεί συνολικά σε 397 συναντήσεις κάθε επίσημης διοργάνωσης (αν προσμετρήσουμε τις συμμετοχές του σε Κύπελλο Ελλάδας, Κύπελλο Ιντερτότο, Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και Κύπελλο ΕΠΣΑ) με αποτέλεσμα να υπολείπεται μόλις τρεις ακόμη, ώστε να πιάσει το "μαγικό" νούμερο 400!!!

Θα θυμούνται οι φίλαθλοι της ομάδας πως το περασμένο καλοκαίρι ο Κώστας είχε αποχωρήσει συνεχίζοντας στους Γαργαλιάνους, όπου σκόπευε να κλείσει την καριέρα του. Ήταν όμως τόση η αγάπη του και το μεγάλο του ενδιαφέρον για το Αιγάλεω, που δεν άντεξε μακριά του. Επέστρεψε στο σύλλογο, ενσωματώθηκε στην 11άδα από την τρίτη κιόλας αγωνιστική και μαζί με τους συμπαίκτες του την οδήγησε ξανά σε Εθνική κατηγορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου