70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

Όταν ο Κίμων Κουλούρης ενδιαφερόταν για το Αιγάλεω

Αύγουστος 1982 και η νέα, πρώτη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που είχε ανέλθει στην εξουσία μόλις λίγους μήνες νωρίτερα (Οκτώβριος 1981) προχωρεί σε εξαγγελίες αθλητικών έργων ανά το πανελλήνιο. Στο πλαίσιο αυτής της τακτικής, ο τότε Γ.Γ.Α. Κίμωνας Κουλούρης επισκέφθηκε την πόλη μας και προχώρησε σε δεσμεύσεις για ενίσχυση των αθλητικών υποδομών του Αιγάλεω παρουσία του δημάρχου Πάνου Σπηλιόπουλου και του προέδρου του Αιγάλεω Α.Ο. Βίκτωρα Μητρόπουλου. Το απόσπασμα από την εφημερίδα "Αθλητική Ηχώ" (φύλλο 19-8-1982) που παραθέτουμε είναι χαρακτηριστικό.

  • Το ρεπορτάζ είναι του αείμνηστου αθλητικογράφου Διονύση Μαχαίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου