Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Ηλυσιακός - Αιγάλεω 0-2


Θρίαμβος στου Ζωγράφου!

Στις 7 Σεπτεμβρίου του 1980 το Αιγάλεω ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα του Νοτίου Ομίλου της Β’ Εθνικής κατηγορίας, αφού θριάμβευσε εκτός έδρας επί του Ηλυσιακού με σκορ 2-0, χάρις σε δύο τέρματα του Χρήστου Πάτση.
 
Πάτσης
Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Ανδρέας Σταματιάδης χρησιμοποίησε στον αγώνα τους: Μυλωνά, Κατσικογιάννη, Μαρτίνο, Πιλάβη, Μαυρονάσιο, Χρ. Κωνσταντόπουλο, Αναστασιάδη, Φυλακούρη, Τσίκα, Πηγαδίτη και Λαλούση. Σημειωτέον ότι ο σκόρερ Πάτσης πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Λαλούση, ο οποίος τραυματίσθηκε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.
 

2 σχόλια:

  1. ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ . ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΘΩΣ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ φίλε Χρήστο ήμουν διακοπές στην Ιτέα όταν το έμαθα. Επιστρέψαμε την επόμενη Κυριακή, ανήμερα του "Σταυρού" (14 Σεπτεμβρίου) την ημέρα του αγώνα Αιγάλεω - Προοδευτική (0-0) για τη 2η αγωνιστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...