70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

Απ' τα χρόνια τα παλιά...

Έξοδος του γκολκίπερ Μυλωνά, προ των παικτών του ΠΑΟΚ
Αιγάλεω - ΠΑΟΚ (2 - 1) για το πρωτάθλημα της Α΄  Εθνικής κατηγορίας περιόδου 1977-78: Διακρίνονται οι Αιγαλιώτες ποδοσφαιριστές Μιχάλης Μυλωνάς (τερματοφύλακας), Φραγκίσκος Μαρτίνος (αριστερά) και Δημήτρης Παπαϊωάννου (δεξιά) σε ένα εντυπωσιακό στιγμιότυπο από το αρχείο της εφημερίδας "Αθλητική Ηχώ". Σήμερα, σχεδόν 40 χρόνια αργότερα (σεζόν 2016 - 17) η πάλαι - ποτέ πανίσχυρη ομάδα της πόλης μας θα πάρει μέρος (για τρίτη συνεχόμενη χρονιά) στο τοπικό πρωτάθλημα της Αθήνας (Α΄ κατηγορία ΕΠΣΑ)

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή