Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Πρωτοβουλία Ζάχου Λυκουρίνου



Μια εξαιρετική κίνηση από τον παλαίμαχο του Αιγάλεω Α.Ο. Ζαχαρία Λυκουρίνο (φωτό αρχείου) αποτελεί οπωσδήποτε η συγκέντρωση που έχει οργανώσει για μεθαύριο Παρασκευή 13 Μαρτίου, στο κέντρο διασκέδασης «Έπαυλις» στο Δαφνί Χαϊδαρίου (οδός Βουλγαροκτόνου 1). Σε αυτήν, έχουν κληθεί δεκάδες παλαιοί και νέοι άσσοι του ποδοσφαίρου μας, όπως και επώνυμοι παράγοντες του αθλητισμού και της πολιτικής ζωής, μεταξύ των οποίων οι Σταύρος Κοντονής (Υφυπουργός Αθλητισμού), Ρένα Δούρου (Περιφερειάρχης Αττικής), Παναγιώτης Ψωμιάδης (πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης) κ.α. 

Το «παρών» αναμένεται να δώσουν, μεταξύ άλλων, οι Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης, Βασίλης Μποτίνος, Νίκος Γιούτσος, Τάκης Λουκανίδης, Αχιλλέας Ασλανίδης, Στάθης Ασλάνογλου, Νίκος Σαργκάνης, Κρίστο Βαζέχα, Θανάσης Αγγελής, Κώστας Ελευθεράκης, Στέλιος Μανωλάς, Τάκης Λεμονής, Γιάννης Καλλιτζάκης, Ανδρέας Μπονόβας, Νίκος Μάλλιαρης, Ηλίας Συνοδινός, Δημήτρης Εξωμανίδης, Άρης Δαμιανίδης, Κώστας Ποζαπαλίδης, Γιώργος Κορακάκης κ.α. Σκοπός της εκδήλωσης, όπως δηλώνει ο κ. Λυκουρίνος είναι να τιμηθούν όλες αυτές οι σπουδαίες μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου, που σημειωτέον, θα βρεθούν για πρώτη φορά τόσοι πολλοί μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...