70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες (τιμή βιβλίου: 5 ευρώ) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015

Αρχαιρεσίες στον Αιγάλεω Α.Ο.

 
Όπως αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Αιγάλεω Α.Ο.

"Μετά την παραίτηση των μελών του Δ.Σ. του σωματείου με την επωνυμία ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο., δηλαδή την παραίτηση άνω των πέντε μελών του Δ.Σ. του σωματείου και μη υπαρχόντων άλλων αναπληρωματικών μελών, συγκαλείται έκτακτη Γενική Συνέλευση του σωματείου με μοναδικό θέμα την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 

Η έκτακτη αυτή Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα στις 12/3/2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00 με τόπο συγκέντρωσης στο Αιγάλεω Αττικής και συγκεκριμένα στο δημοτικό στάδιο Αιγάλεω, αίθουσα Τύπου, οδός Μάκρης".

Tα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα είναι:

1) Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης

2) Απόφαση Γενικής Συνέλευσης δόκιμων Μελών σε τακτικά

3) Διοικητικός - Οικονομικός Απολογισμός

4) Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου