70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες (τιμή βιβλίου: 5 ευρώ) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Τριαντάρισε το "ΑΙΓΑΛΕΩ"!!!

Τεύχος 335 - Φεβρουάριος 2015
Κρατώ στα χέρια μου το φύλλο υπ' αριθμόν 335 της τοπικής, μηνιαίας εφημερίδας "ΑΙΓΑΛΕΩ" του δημοσιογράφου κ. Γιώργου Καφετζή, που, όπως ο ίδιος ομολογεί σε επισήμανσή του στην πρώτη σελίδα "αναρωτιόμαστε αν πραγματικά έχουμε βγάλει τόσα φύλλα, ή μάλλον πότε τα βγάλαμε!" Το γεγονός πάντως είναι ότι στις 20 Φεβρουαρίου 2015 συμπληρώνονται ακριβώς τριάντα χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου, ιστορικού φύλλου του εντύπου (φωτό κάτω δεξιά).

Στο λήμμα της εφημερίδας, στην διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια "Βικιπαίδεια" αναφέρεται χαρακτηριστικά:Τεύχος 1 - 20 Φεβρουαρίου 1985
"Η εφημερίδα Αιγάλεω ιδρύθηκε το 1985, όταν ο εκδότης της Γιώργος Καφετζής αντιλήφθηκε ότι υπήρχε κενό στον τομέα «αντικειμενική ενημέρωση» στο Αιγάλεω, μια πόλη 100.000 περίπου κατοίκων. Η έκδοση τοπικής εφημερίδας ήταν στόχος που είχε βάλει από τα 14 του χρόνια, το 1973, όταν δημοσιογραφούσε στο εκδιδόμενο στο Αιγάλεω «Ελεύθερον Βήμα Δυτικής Αττικής». Τελικά, τα κατάφερε μετά από 12 χρόνια, το 1985. "

Ευχόμαστε στο φίλο Γιώργο η εφημερίδα του να μακροημερεύσει και να γιορτάσει μελλοντικά την επέτειο των σαράντα, πενήντα και... όπου φτάσει ετών της!!!

1 σχόλιο:

  1. Σ' ευχαριστώ πολύ για την αναφορά σου. Είσαι ο μόνος που αναφέρθηκε στην επέτειο τής εφημερίδας μας, δημόσια, και από τους λίγους πολίτες που ξεχωρίζουν από τη μάζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή