Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Διπλή νίκη για Αιγάλεω!

Φωτό αρχείου
Χαρούμενη Κυριακή χθες για τα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Αιγάλεω Α.Ο. Το συγκρότημα του Άγγελου Πυρένη επικράτησε εκτός έδρας επί των Αγίων Αναργύρων με σκορ 1-0 (το γκολ πέτυχε ο Πάντος Τζανετάκος στο 8ο λεπτό) και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου Ομίλου στην Α΄ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Αθηνών.

Η σύνθεση: Χατζάκης, Τζωρτζάτος, Ταμπάκης, Παπουτσής, Μπιταξής, Παπαθανασίου, Κοντιζάς, Σταύρου, Λαμπρογεώργος (70΄ Μπουγάτσιας),Τζανετάκος (84΄ Τζαφεράκος), Τσαρκάνι (87΄ Στριμμένος).



Φωτό αρχείου
Νίκη - ανάσα για το μπάσκετ!

Από την άλλη, τα παιδιά του Γιώργου Δρουμπούκη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής και με τη βοήθεια του φίλαθλου κόσμου που κατέκλυσε το "Σταύρος Βενέτης", λύγισαν με σκορ 73-65 την Ακαδημία Ρεθύμνου και πήραν μια βαθιά ανάσα στην προσπάθεια που κάνουν να παραμείνουν στη Γ΄ Εθνική. Για τον ίδιο Όμιλο είχαμε ήττα του Διαγόρα Δρυοπιδέων από τον πρωτοπόρο Κρόνο στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου με 78-67. Διαγόρας και Αιγάλεω ισοβαθμούν τώρα στην 10η θέση της κατάταξης με 21 βαθμούς.

Σύνθεση Αιγάλεω: Μένος, Χανιώτης 16 (3), Καράβολας 26 (1), Πέλης, Σακελλαρόπουλος 13 (1), Μιλεντίγιεβιτς 10, Μπάζιος 2, Λοϊζος, Ζαφειρόπουλος.


Γ΄ ΕΠΣΑ

Για το πρωτάθλημα της Γ΄ τοπικής Αθηναϊκής κατηγορίας (στο ποδόσφαιρο) είχαμε: Διαγόρας Δρυοπ. - Κεραυνός Πετρούπολης 1-0, Ορφέας - Τριφυλλιακός 1-2, Αναγέννηση Πετρούπολης - Α.Ε. Αιγάλεω 0-5, Θύελλα Περιστερίου - Ιεράπολη 2-1 και Απόλλων Περιστερίου - Θεμιστοκλής 1-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...