Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Προβάδισμα του Αιγάλεω για τον Τελικό του Κυπέλλου.

Σαφές πλεονέκτημα απέκτησε η ποδοσφαιρική ομάδα του Αιγάλεω Α.Ο. μετά το αποτέλεσμα (1-1) του χθεσινού, πρώτου ημιτελικού αγώνα για το Κύπελλο της Ε.Π.Σ. Αθηνών, στην Ηλιούπολη με αντίπαλο τον τοπικό Φωστήρα. Το παιχνίδι της ομάδας μας παρακολούθησαν και αρκετοί οπαδοί του συλλόγου που, όπως φαίνεται και στο στιγμιότυπο (από: sportifico.gr) έδωσαν εντυπωσιακό "παρών" στην εξέδρα.

Παρά τα αγωνιστικά προβλήματα των τελευταίων ημερών, το Αιγάλεω φάνηκε χθες ότι ανακάμπτει και ότι είναι αποφασισμένο να διεκδικήσει έως το τέλος τους τρεις στόχους του, δηλαδή το πρωτάθλημα, την άνοδο στην Γ΄ Εθνική μέσω των αγώνων μπαράζ και το Κύπελλο της Ένωσης Αθηνών.


Το ματς ήταν αρκετά ενδιαφέρον, με ελάχιστες όμως αξιόλογες φάσεις. Στην πιο σημαντική από αυτές (75ο λεπτό) ο Μπουγάτσιας ανατράπηκε από αντίπαλο αμυντικό εντός περιοχής και ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε την εσχάτη των ποινών. Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων και, πέντε λεπτά αργότερα (80') ο Τζανετάκος από τα 11 βήματα σημάδεψε σωστά για το 1-0 υπέρ της ομάδας του. Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Φωστήρα Ηλιούπολης, οι οποίοι έδειξαν ότι θα είναι υπολογίσημος αντίπαλος για τον επαναληπτικό, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων που ορθά είχαν υποδειχθεί, λόγω της πεντάλεπτης διακοπής η οποία προηγήθηκε.

Αιγάλεω (Άγγελος Πυρένης): Χατζάκης, Τζωρτζάτος, Ταμπάκης, Παπουτσής, Μπιτάσης, Παπαθανασίου, Κοντιζάς (Κ. Κωνσταντόπουλος), Σταύρου, Τσαρκάνι (71’ Μπουγάτσιας), Τζανετάκος, Βουτυράς (85’ Κωτσερίδης).


  • Στον άλλο ημιτελικό είχαμε: Α.Ε. Ηρακλείου - Χαραυγιακός Ηλιούπολης 2-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...