70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες (τιμή βιβλίου: 5 ευρώ) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012

Σήμερα η "πρώτη" του Αιγάλεω!

Σήμερα το απόγευμα (6 μ.μ.) πραγματοποιείται η "πρώτη" συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Αιγάλεω, ενόψει της νέας σεζόν 2012-13.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο δημοτικό γήπεδο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" και αναμένεται να την παρακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι. Θα ακολουθήσει ο καθιερωμένος Αγιασμός, ενώ οι παίκτες θα κάνουν ελαφρά προπόνηση, ακούγοντας τις οδηγίες του τεχνικού του συλλόγου Μάρκου Μαυρομάτη.

Τέλος, στη διάθεση των οπαδών του "Σίτι" θα βρίσκονται τα εισιτήρια διαρκείας.

Το ΑΙΓΑΛΕΩ FC εύχεται στην ομάδα της πόλης μας πολλές νίκες και επιτυχή έκβαση στην προσπάθεια για επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου