Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Ξεκίνημα με ελπίδες για το Αιγάλεω!

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση στην οποία υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω, το απόγευμα της Δευτέρας στο δημοτικό γήπεδο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης", παρουσία αρκετών φιλάθλων.

Η "πρώτη" συγκέντρωση της ομάδας κέντρισε, όπως είναι φυσικό, το ενδιαφέρον των οπαδών της, ιδιαίτερα των οργανωμένων της "Θύρας 12" που υποδέχτηκαν τους παίκτες με τη χρήση κροτίδων και επευφημιών. Στο γήπεδο βρέθηκε σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο, αλλά και μέλη της διοίκησης, όπως ο πρόεδρος κ. Γιανναράκης, ο αντιπρόεδρος κ. Δενδρινός και ο γ. γραμματέας κ. Ζαχαρόπουλος.

'Ενα γκρουπ παικτών του Αιγάλεω, σε τροχάδην
(Φωτό: ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ)
Στις 6 ακριβώς άρχισε ο καθιερωμένος Αγιασμός, με παρόντα επίσης το δήμαρχο της πόλης κ. Καρδαρά, ενώ στη συνέχεια οι αθλητές έκανα ξεμούδιασμα, ελαφρύ τρέξιμο και ασκήσεις τακτικής. στην προπόνηση μετείχαν όλοι οι νεοαποκτηθέντες, με επικεφαλής τους Παπουτσή, Χανιώτη και Ζωγραφάκη.

Από αριστερά: Παντελής Τσάπος, Τάσος Σούλας
και Πάνος Κανελλόπουλος
(Φωτό ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ)
Στην εξέδρα ήταν και ο παλαίμαχος, σπουδαίος άσσος της ομάδας μας κ. Παντελής Τσάπος, ο οποίος διαμένει μόνιμα στο Λονγκ Άιλαντ των ΗΠΑ και αυτή την εποχή βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα. Ο κ. Τσάπος είχε εγκάρδια συνομιλία με τον αντιπρόεδρο κ. Δενδρινό, το γιο του επίσης εκλεκτού ποδοσφαιριστή του "Σίτι" Μανώλη Κανελλόπουλου, Πάνο και τον αειθαλή οπαδό της ομάδας μας κ. Τάσο Σούλα, τον παλαιότερο εν-ενεργεία φίλαθλο της, ο οποίος την παρακολουθεί ανελλειπώς από το 1951!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...