Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Επενδύει στους μικρούς το Αιγάλεω!

Πολύ θετική εντύπωση έχει προξενήσει στους φιλάθλους της ομάδας του Αιγάλεω η δήλωση του παλαίμαχου άσσου του "Σίτι" και νυν προπονητή της Α.Ε. Αιγάλεω Γιώργου Σουρλή, ότι η ομάδα του δεν είχε την παραμικρή χρηματική απαίτηση για την παραχώρηση του ταλαντούχου αμυντικού Μιχάλη Αρχολέκα.

Ο ποδοσφαιριστής είναι μόλις 20 ετών και λογίζεται σαν μια ακόμη μετεγγραφή ουσίας, αφού η πείρα του στα αθηναϊκά πρωταθλήματα είναι δεδομένη, ενώ θα καλύψει και μια θέση "μικρού". Επίσης, το Αιγάλεω, πλην όλων των άλλων, έχει εντάξει στο δυναμικό του τον και αριστερό ακραίο αμυντικό της Ελλάδας Ποντίων Τσοπανά (22 ετών) που αναμένεται να αποτελέσει μια ακόμη εναλλακτική λύση στο πλούσιο ρόστερ του συλλόγου το οποίο ήδη διαμορφώνεται.
Ο Μάρκος Μαυρομάτης και ο συνεργάτης του Πάρης Βάλβης "τρίβουν τα χέρια τους" από την πληθώρα παικτών που θα έχουν στη διάθεσή τους, κάτι που ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό τόσο τη διοίκηση του συλλόγου, η οποία έκανε το παν για να ισχυροποιήσει το τμήμα, όσο και τους φιλάθλους της ομάδας, που ανυπομονούν να χειροκροτήσουν τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα, στην "πρώτη" της Δευτέρας 6 Αυγούστου (6 μ.μ.) στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης"

  • Τη μέρα αυτή θα αρχίσουν να διανέμονται στους φιλάθλους τα εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2012-13, που θα τιμώνται από 60 έως 200 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...