70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012

Επενδύει στους μικρούς το Αιγάλεω!

Πολύ θετική εντύπωση έχει προξενήσει στους φιλάθλους της ομάδας του Αιγάλεω η δήλωση του παλαίμαχου άσσου του "Σίτι" και νυν προπονητή της Α.Ε. Αιγάλεω Γιώργου Σουρλή, ότι η ομάδα του δεν είχε την παραμικρή χρηματική απαίτηση για την παραχώρηση του ταλαντούχου αμυντικού Μιχάλη Αρχολέκα.

Ο ποδοσφαιριστής είναι μόλις 20 ετών και λογίζεται σαν μια ακόμη μετεγγραφή ουσίας, αφού η πείρα του στα αθηναϊκά πρωταθλήματα είναι δεδομένη, ενώ θα καλύψει και μια θέση "μικρού". Επίσης, το Αιγάλεω, πλην όλων των άλλων, έχει εντάξει στο δυναμικό του τον και αριστερό ακραίο αμυντικό της Ελλάδας Ποντίων Τσοπανά (22 ετών) που αναμένεται να αποτελέσει μια ακόμη εναλλακτική λύση στο πλούσιο ρόστερ του συλλόγου το οποίο ήδη διαμορφώνεται.
Ο Μάρκος Μαυρομάτης και ο συνεργάτης του Πάρης Βάλβης "τρίβουν τα χέρια τους" από την πληθώρα παικτών που θα έχουν στη διάθεσή τους, κάτι που ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό τόσο τη διοίκηση του συλλόγου, η οποία έκανε το παν για να ισχυροποιήσει το τμήμα, όσο και τους φιλάθλους της ομάδας, που ανυπομονούν να χειροκροτήσουν τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα, στην "πρώτη" της Δευτέρας 6 Αυγούστου (6 μ.μ.) στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης"

  • Τη μέρα αυτή θα αρχίσουν να διανέμονται στους φιλάθλους τα εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2012-13, που θα τιμώνται από 60 έως 200 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου