70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012

Διάθεση εισιτηρίων διαρκείας

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αιγάλεω ΑΟ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι ενδιαφερόμενοι φίλαθλοι παρακαλούνται να επικοινωνούν με τον γενικό αρχηγό κ. Βασίλειο Λαγογιάννη στο τηλ. 6970991670. Μετά τις 20 Αυγούστου, οι κάρτες διαρκείας θα διατίθενται από τα νέα γραφεία του συλλόγου, στην οδό Νικολάου Πλαστήρα 20, τις καθημερινές και από ώρες 5-8 μ.μ.

Ανακοινώνεται επίσης, ότι λύθηκε η συνεργασία της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Γ. Ζαφειράτο.

Εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου