70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

Αιγαλιώτικος "εμφύλιος" στο Κύπελλο ΕΠΣΑ!

Με στόχο τη διάκριση στο Κύπελλο ξεκινά η ΑΕ Αιγάλεω
Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ποδοσφαιρικής Ένωσης Αθηνών (ΕΠΣΑ) η κλήρωση των δυο πρώτων φάσεων του Κυπέλλου, στις οποίες μετέχουν τα σωματεία της Β΄και Γ' τοπικής κατηγορίας, όπως και ορισμένα ερασιτεχνικά τμήματα μερικών αθηναϊκών ΠΑΕ. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν τα ερχόμενα δυο Σαββατοκύριακα (10-11 και 17-18 Σεπτεμβρίου) και οι αγώνες θα είναι "νοκ-άουτ".

Παραθέτουμε τα ζευγάρια που αφορούν στους συλλόγους της πόλης μας (ο πρώτος αναφερόμενος αγωνίζεται εντός έδρας)

Α' Φάση
Ζευγάρι 4: Ιεράπολη-Κουκάκι
Ζευγάρι 13: Κρόνος-Λαρισαϊκός
Ζευγάρι 22: ΑΕ Αιγάλεω-ΠΟ Ψυχικού
Ζευγάρι 29: Ορφέας-Κένταυρος Βριλησσίων
Ζευγάρι 34: Θρίαμβος Χαϊδαρίου-Διαγόρας Δρυοπιδέων

Αν οι ομάδες μας προκριθούν, θα αναμετρηθούν στη δεύτερη φάση ως ακολούθως:

  • ΑΕ Αιγάλεω-Ιεράπολη
  • Κρόνος-Ερασιτέχνες Καλλιθέας ή Παπάγου
  • ΓΣ Πατησίων ή ΑΕ Ιλίου-Ορφέας
  • Διαγόρας-Προμηθέας ή Πανιώνιος Καισαριανής
Υπενθυμίζεται ότι οι αθηναϊκές ομάδες της Δ΄ Εθνικής και της Α΄ Κατηγορίας ΕΠΣΑ εισέρχονται στη διοργάνωση από τήν τρίτη φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου