Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Αποσύρθηκε από το Κύπελλο το μπάσκετ ανδρών του Αιγάλεω!

Περασμένα μεγαλεία για το μπασκετικό "Σίτι"
(φωτό: ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ)
Το μπασκετικό τμήμα του Αιγάλεω ΑΟ (Άνδρες) δήλωσε αδυναμία να ανταπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας της ερχόμενης Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου (για την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης) και ως εκ τούτου η συμμετοχή του ακυρώνεται, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος του (Λαύριο) να παίρνει χωρίς αγώνα το ροζ φύλλο.

Επισημαίνεται πως το Αιγάλεω δεν είναι η μοναδική ομάδα που αποσύρεται απ' το φετινό θεσμό του Κυπέλλου, αφού ακόμη τέσσερις -μέχρις στιγμής- σύλλογοι (ΓΣ Περάματος Ερμής, Ερμής Λαγκαδά, Παγκράτι και ΑΕΚ Άργους) έχουν πράξει το ίδιο.

Όπως διαφαίνεται, μεγάλες οικονομικές δυσχέρειες ταλανίζουν την ομάδα της πόλης μας, η οποία έχει να αντιμετωπίσει το αυξημένο βάρος της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Κορυφαίοι παράγοντες του Αιγάλεω και συγκεκριμένα οι κ.κ. Δενδρινός, Καρβέλας και Τσικουντούρογλου έχουν δηλώσει επανειλημμένα προς το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ ότι σαν φετινός στόχος τίθεται η προώθηση νεαρών γηγενών αθλητών από τις ακαδημίες, προκειμένου σταδιακά να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα αντέξει σε βάθος χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μία γυναίκα που πέτυχε τόσα πολλά!

  Η Nichelle Nickols (ως Nyota Uhura) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Κατά τη διάρκεια του τρίτου κύκλου της σειράς επιστημονικής φα...