Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ήττα για το Αιγάλεω στη Χαλκίδα

Έτσι παρατάχθηκε το Αιγάλεω στη Χαλκίδα
(φωτό http://kontastaspor.blogspot.com)
Το Σάββατο 27 Αυγούστου το Αιγάλεω έδωσε τον πρώτο ισχυρό φιλικό αγώνα του, με αντίπαλο τον ΑΟ Χαλκίδας εκτός έδρας.

Η ομάδα της πόλης μας ηττήθηκε μεν με σκορ 2-1, αλλά τα συμπεράσματα που έβγαλε ο Θωμάς Γράφας από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του ήταν ελπιδοφόρα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ του πρώην Αιγαλιώτη παίκτη Χρυσάφη (36ο λεπτό) και το "Σίτι" ισοφάρισε στην επανάληψη με εξαιρετικό σουτ του Ζαφειράτου (72΄)
Ωστόσο, το συγκρότημα του Τάσου Τασσιόπουλου πήρε τελικά τη νίκη, χάρις σε δεύτερο πέναλτυ του Παστού, οκτώ λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Αισθητή έκαναν την παρουσία τους στην εξέδρα του σταδίου της Χαλκίδας αρκετοί νεαροί οπαδοί του Αιγάλεω, οι οποίοι κέρδισαν το θαυμασμό των φιλάθλων της Εύβοιας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε τοπικές ιστοσελίδες.

Το στρίψιμο του νομίσματος
μεταξύ των δυο αρχηγών
Η σύνθεση με την οποία ξεκίνησε η ομάδα του Αιγάλεω ήταν: Βούλγαρης, Τεγούσης Αθ., Τσιρογιάννης, Βασιλάρης, Παπαδόπουλος, Βασιλικής, Καραγιάννης, Δουκάκης, Μαστραντώνης, Τζανετάκος, Τεγούσης Κ. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Κουρεπίνης, Λαγκαδίτης, Κωνσταντόπουλος Π., Κωνσταντόπουλος Κ., Ελευθεριάδης, Στριμένος, Ζαφειράτος, Σιδέρης, Σπήλιος, Υφαντής, Αλευράς και Δημητρίου.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, ενώ η κλήρωση των αγώνων του 8ου Ομίλου της Δ΄ Εθνικής (στον οποίο θα μετάσχει το Αιγάλεω) αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και το Πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις 9 ή 16 του μηνός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...