Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Αθλητική Ακαδημία Αιγάλεω

Γήπεδα τέννις στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Αιγάλεω
"Εύα Χριστοδούλου" (φωτό http://www.aigaleoinfo.gr/)
Η αθλητική ακαδημία αιγάλεω ιδρύθηκε το 1987 στο Αιγάλεω με κύριο αντικείμενο την προώθηση του αθλήματος της αντισφαίρισης και την μύηση παιδιών και μεγάλων στον μαγικό κόσμο του τέννις.


Με πάνω από 23 χρόνια εμπειρίας, η αθλητική ακαδημία αιγάλεω προσφέρει αξιόλογες δυνατότητες προπόνησης και μαθήματα τέννις, όχι μόνο στο Αιγάλεω, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της δυτικής Αθήνας. Τα ωφέλη του τέννις είναι πολλαπλά ειδικά για τους νέους και ένας από τους σημαντικότερους στόχους της αθλητικής ακαδημίας αιγάλεω είναι να φέρει σε επαφή τα παιδιά με το άθλημα που προάγει την ολοκληρωμένη εκγύμναση του σώματος, την ανάπτυξη της θετικής σκέψης, την αυτοπειθαρχία και πάνω από όλα την χαρά του παιχνιδιού και την διασκέδαση των παιδιών, ειδικά σήμερα που οι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής έχουν κλείσει τους νέους στα διαμερίσματα και είναι λιγοστές οι δυνατότητες για αθλητικές δραστηριότητες.

Τα τμήματα τέννις της αθλητικής ακαδημίας του Αιγάλεω είναι:

  • Ακαδημία μίνι τέννις για μικρούς παίκτες ηλικίας 4-7 χρονών

  • Ακαδημία τέννις junior για μικρούς παίκτες από 8 χρονών και επάνω

  • Ακαδημία τέννις αγωνιστική junior για παίκτες πάνω από 10 χρονών

  • Ακαδημία τέννις Joy για έφηβους και ενήλικες

  • Ακαδημία τέννις επαγγελματική για επαγγελματίες παίκτες του τέννις
Αθλητική Ακαδημία Τέννις Αιγάλεω στοιχεία επικοινωνίας

Σταθερό τηλέφωνο 2105913721

Κινητά τηλέφωνα

6972324191 (Γιάννης)

6972327520 (Μαρία)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...