70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

Δυνατό το Αιγάλεω, 2-1 τον ΠΑΟ Ρουφ

Φάση του χθεσινού αγώνα
(φωτό www.onsports.gr)
Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με ισχυρό αντίπαλο έδωσαν χθες Σάββατο οι παίκτες του Αιγάλεω, οι οποίοι επικράτησαν 2-1 στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" του ΠΑΟ Ρουφ, ομάδας που αγωνίζεται στη Football League 2.
Οι ποδοσφαιριστές του Θωμά Γράφα έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και χάρις σε δυο τέρματα του Στράτου Δουκάκη (7΄, 65΄) πήραν τη νίκη. Ενδιάμεσα (17΄) είχε ισοφαρίσει ο Σκαφτούρος.

Το Αιγάλεω ξεκίνησε με τους Βούλγαρη, Ζαφειράτο, Τσιρογιάννη, Στριμμένο, Παπαδόπουλο, Αθ. Τεγούση, Καραγιάννη, Κ. Τεγούση, Τζανετάκο, Ντελμεκούρα και Δουκάκη. Σαν αλλαγές χρησιμοποιήθηκαν οι Κ. και Π. Κωνσταντόπουλος, Βασιλικής, Σιδέρης, Σαρλάς, Βασιλάρης, Αλευράς και Ελευθεριάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου