Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

"Λίρα εκατό" ο Δουκάκης!

Ξετρελαμένοι είναι όλοι στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αιγάλεω με τον ταλαντούχο μέσο Στράτο Δουκάκη. Ο νεαρός συμπλήρωσε εννιά μήνες παρουσίας στο συγκρότημα της πόλης μας και κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύει ότι είναι φτιαγμένος από σπάνια αθλητική στόφα, που δύσκολα συναντάς στις μέρες μας.

Ο Δουκάκης, μια ανακάλυψη του Γιώργου Κωνσταντόπουλου από το τοπικό πρωτάθλημα Αθηνών (έπαιζε στην Ανθούπολη), υπέγραψε στο "Σίτι" τον περασμένο Ιανουάριο, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για το σύλλογο, ο οποίος παρέπαιε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στη Δ΄ Εθνική.

Μαζί τους υπόλοιπους νεοαποκτηθέντες τότε, όπως ο Κώστας Παπουτσής (που πλέον συνεχίζει στον Μανδραϊκό), ο Πάντος Τζανετάκος, ο Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος κ.α. κατάφεραν όλοι μαζί να ανεβάσουν την ψυχολογία των συμπαικτών τους και να πετύχουν μια από τις σπουδαιότερες ανακάμψεις στην ιστορία του σωματείου, που τελικά τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Πέρα όμως από τις καθαρά αθλητικές του επιδόσεις, σημασία έχει πως το Αιγάλεω κέρδισε έναν σπουδαίο χαρακτήρα, ένα παιδί που δουλεύει με σεμνότητα και προσήλωση, δίνοντας μέσα στον αγωνιστικό χώρο και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών του, με έναν αξιοζήλευτο για παίκτη της ηλικίας του τρόπο και με μια ωριμότητα που εντυπωσιάζει.

Το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ εύχεται ολόψυχα τόσο σε αυτόν όσο και στους συμπαίκτες του μια επιτυχή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και με τη διάκριση που όλος ο φίλαθλος κόσμος αναμένει, την επιστροφή της ιστορικής μας ομάδας στις επαγγελματικές διοργανώσεις το συντομότερο δυνατό.

Κύπελλο ΕΠΣΑ: Προχωρά η ΑΕ Αιγάλεω

Μετά τη θριαμβευτική επικράτησή της με 5-0 επί του ΠΟ Ψυχικού, η ΑΕ Αιγάλεω κατόρθωσε να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Ένωσης Αθηνών, συντρίβοντας με σκορ 6-0 το Κουκάκι, που είχε αποκλείσει με 7-0 μέσα στο γήπεδο Ορυζομύλων την Ιεράπολη κατά την πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης. Θυμίζουμε ότι ο Ορφέας έχει ήδη αποκλειστεί από τον Κένταυρο Βριλησσίων (0-1) και ο Κρόνος από το Λαρισαϊκό στα πέναλτι (2-2 ο κανονικός αγώνας και η παράταση) Τέλος, ο Διαγόρας (που είχε περάσει στην 1η φάση το εμπόδιο του Θρίαμβου Χαϊδαρίου εκτός έδρας) ηττήθηκε από τον Πανιώνιο Καισαριανής (0-1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...