70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011

Εκλογή νέου προέδρου στον Αιγάλεω ΑΟ

Ο Γιώργος Γιανναράκης
(φωτό athlometro.blogspot.com)
Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία του Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. του ομίλου, με κεντρικό θέμα την ανάδειξη νέου Προέδρου του ιστορικού Συλλόγου. Ομόφωνα το Συμβούλιο ψήφισε και ανέδειξε τον κο ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟ, υπεύθυνο εώς τώρα του Ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΙΓΑΛΕΩ.Το Δ.Σ. καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά τον νέο μας Πρόεδρο, και καλεί όλους τους φιλάθλους, τις Δημοτικές Αρχές και τους επιχειρηματίες της πόλης μας να στηρίξουν το δύσκολο και απαιτητικό έργο του.


Για τον ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο.


Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου