Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

25 Ιουλίου ή 1η Αυγούστου η "πρώτη" του "Σίτι"

Ο τεχνικός ηγέτης του Αιγάλεω Θωμάς Γράφας
(φωτό: http://aegaleofc.gr/)
Για την 25η Ιουλίου ή την 1η του Αυγούστου σχεδιάζεται η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών του Αιγάλεω, σύμφωνα με σημερινή δήλωση προς το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ του προέδρου του Τμήματος κ. Γιώργου Γιανναράκη.

Η ακριβής ημερομηνία θα καθοριστεί μόλις γίνει γνωστή η κλήρωση του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής, το οποίο θα διεξαχθεί όπως και την προηγούμενη περίοδο, σε δέκα ομίλους.

Η διαφορά είναι ότι φέτος, ενόψει της επιχειρούμενης συρρίκνωσης της κατηγορίας (και ενδεχόμενης συγχώνευσής της με τη Football League 2) την άνοδο δε θα κερδίσουν οι δέκα πρωταθλητές αλλά μόνο οι μισοί από αυτούς, κατόπιν αγώνων μπαράζ που θα λάβουν χώρα αμέσως μετά το τέλος της κανονικής περιόδου.

Η ιστορική ομάδα της πόλης μας, όπως όλα δείχνουν, θα διεκδικήσει τον τίτλο του 8ου ομίλου, στον οποίο θα αγωνιστούν σύλλογοι της ΕΠΣΑ και των νησιών του Αιγαίου. Μετά την αδιαμφισβήτητη ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, το Αιγάλεω φέρεται ως το ακλόνητο φαβορί, παρά την παρουσία ισχυρών ομάδων, όπως η Αγία Παρασκευή και ο Κεραυνός Κερατέας, που προέρχονται από τη Γ' Εθνική, αλλά και ο Ελπιδοφόρος Κηφισιάς, τον οποίο υπενθυμίζεται ότι το "Σίτι" νίκησε τόσο εντός όσο και εκτός έδρας την περίοδο που πέρασε.

  • Στα πλάνα των διοικούντων είναι τέλος η αναζήτηση υποψήφιων διαφημιζόμενων (επιχειρήσεων ή μεμονωμένων επαγγελματιών), οι οποίοι θα προβληθούν με πινακίδα διαστάσεων 1,30 Χ 4 μέτρων στο Δημοτικό Στάδιο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" καθόλη τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς, διαδικασία που θα επιτρέψει να αυξηθούν τα έσοδα της ομάδας στην γενική προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυσή της από κάθε δυνατή πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...