70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

25 Ιουλίου ή 1η Αυγούστου η "πρώτη" του "Σίτι"

Ο τεχνικός ηγέτης του Αιγάλεω Θωμάς Γράφας
(φωτό: http://aegaleofc.gr/)
Για την 25η Ιουλίου ή την 1η του Αυγούστου σχεδιάζεται η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών του Αιγάλεω, σύμφωνα με σημερινή δήλωση προς το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ του προέδρου του Τμήματος κ. Γιώργου Γιανναράκη.

Η ακριβής ημερομηνία θα καθοριστεί μόλις γίνει γνωστή η κλήρωση του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής, το οποίο θα διεξαχθεί όπως και την προηγούμενη περίοδο, σε δέκα ομίλους.

Η διαφορά είναι ότι φέτος, ενόψει της επιχειρούμενης συρρίκνωσης της κατηγορίας (και ενδεχόμενης συγχώνευσής της με τη Football League 2) την άνοδο δε θα κερδίσουν οι δέκα πρωταθλητές αλλά μόνο οι μισοί από αυτούς, κατόπιν αγώνων μπαράζ που θα λάβουν χώρα αμέσως μετά το τέλος της κανονικής περιόδου.

Η ιστορική ομάδα της πόλης μας, όπως όλα δείχνουν, θα διεκδικήσει τον τίτλο του 8ου ομίλου, στον οποίο θα αγωνιστούν σύλλογοι της ΕΠΣΑ και των νησιών του Αιγαίου. Μετά την αδιαμφισβήτητη ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, το Αιγάλεω φέρεται ως το ακλόνητο φαβορί, παρά την παρουσία ισχυρών ομάδων, όπως η Αγία Παρασκευή και ο Κεραυνός Κερατέας, που προέρχονται από τη Γ' Εθνική, αλλά και ο Ελπιδοφόρος Κηφισιάς, τον οποίο υπενθυμίζεται ότι το "Σίτι" νίκησε τόσο εντός όσο και εκτός έδρας την περίοδο που πέρασε.

  • Στα πλάνα των διοικούντων είναι τέλος η αναζήτηση υποψήφιων διαφημιζόμενων (επιχειρήσεων ή μεμονωμένων επαγγελματιών), οι οποίοι θα προβληθούν με πινακίδα διαστάσεων 1,30 Χ 4 μέτρων στο Δημοτικό Στάδιο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" καθόλη τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς, διαδικασία που θα επιτρέψει να αυξηθούν τα έσοδα της ομάδας στην γενική προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυσή της από κάθε δυνατή πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου