Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Ο Γιώργος Γιανναράκης "χτίζει" ένα πανίσχυρο Αιγάλεω!



Η μια μετά την άλλη ανακοινώνονται οι σπουδαίες κινήσεις του προέδρου του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αιγάλεω Α.Ο. κ. Γιώργου Γιανναράκη, που έχουν πραγματικά ενθουσιάσει το φίλαθλο κόσμο της ιστορικής ομάδας της πόλης μας.

Ο κ. Γιώργος Γιανναράκης
(φωτό: athlometro.blogspot.com)


Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου έχει προβεί, τουλάχιστον μέχρις στιγμής, σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες τόσο για την ενδυνάμωση του έμψυχου δυναμικού του Αιγάλεω, όσο και για τη στελέχωση του τεχνικού επιτελείου, ενώ πρόσφατα είχε συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Καρδαρά, στην οποία αποφασίστηκε ο δήμος Αιγάλεω να συνδράμει από την πλευρά του τις προσπάθειες της ομάδας.

Όσον αφορά το ιστορικό των ανακοινώσεων, υπενθυμίζουμε τα εξής:

Στις 2 Ιουνίου δημοσιοποιήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Θωμά Γράφα.

Δυο ημέρες αργότερα προσλήφθηκε ο γνωστός διοικητικός παράγοντας κ. Παναγιώτης Μηλιώνης για τη θέση του Γενικού Αρχηγού. Στις 5 Ιουνίου ο επιθετικός Πάντος Τζανετάκος συμφώνησε να παραμείνει στο Αιγάλεω και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στις 7 Ιουνίου τον "μιμήθηκε" ο επίλεκτος μέσος Σταύρος Καραγιάννης, από τους βασικότερους συντελεστές της περσινής επιτυχημένης πορείας.

8 Ιουνίου: Για το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων προσλαμβάνεται ο Χρήστος Μαϊμάνης. Την επομένη ανακοινώνεται η απόκτηση του πολύπειρου γκολκίπερ Αντώνη Βούλγαρη (29 ετών), με θητεία σε πολλές ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών (Ξάνθη, Ρόδο, Απόλλωνα Σμύρνης), που αγωνιζόταν στον Άγιο Ιερόθεο. Ο Βούλγαρης προορίζεται για αντικαταστάτης του Μιχάλη Σηφάκη που εχει αποχωρήσει.

Στις 15 Ιουνίου ο κεντρικός οπισθοφύλακας Θεόπιστος Παπαδόπουλος και ο νεαρός μέσος Κώστας Τεγούσης, από τους πρωταγωνιστές της παρελθούσας χρονιάς, συμφώνησαν να παραμείνουν στην ομάδα. Τρεις μέρες αργότερα, νέο συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε και ο εκλεκτός μεσοεπιθετικός του συλλόγου Κώστας Κατσαρός.

Στις 23 Ιουνίου διπλή επιτυχία: αποκτιέται ο 22χρονος μεσοαμυντικός του Ηφαίστου Περιστερίου Ελευθεριάδης και ανανεώνει τη συνεργασία του ο 28χρονος μεσοαμυντικός Γιώργος Τσιρογιάννης. Την επομένη, ο Κώστας Μαστραντώνης, εκ των κορυφαίων σκόρερ των πρωταθλημάτων μένει ελεύθερος από τον Ελπιδοφόρο Κηφισιάς και υπογράφει στο "Σίτι".

Την 1η Ιουλίου ανακοινώνεται η απόκτηση του 20χρονου μέσου Γιάννη Βασιλική, που έμεινε ελεύθερος από τον Αίαντα Ταύρου και σήμερα εκείνη του τερματοφύλακα Τάσου Κουρεπίνη, 20 ετών, που αγωνιζόταν ως δανεικός στο Μοσχάτο από τον Ακράτητο. Ο Κουρεπίνης θα αντικαταστήσει τον νεαρό γκολκίπερ Κολιάκη, που αποδεσμεύθηκε. Στην ομάδα δε θα βρίσκονται επίσης το 2011-12 οι Παπουτσής (υπέγραψε στο Μανδραϊκό), Τουρκοχωρίτης, Βουλομένος, Κουκούλας και Περδικούλης.

  • Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα αποτελεί ο 31χρονος μεσοεπιθετικός Χρήστος Ντελμεκούρας  ο οποίος εδώ και 1,5 χρόνο αγωνιζόταν στους Αγίους Αναργύρους, ενώ το αξιοσημείωτο είναι πως ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναθηναϊκό, για να θητεύσει στη συνέχεια σε Πανελευσινιακό, Βύζαντα Μεγάρων, Καστοριά, Αχαϊκή, ΠΑΟ Βάρδας, Εορδαϊκό, Νίκη Βόλου και Αγιο Δημήτριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...