Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ακάθεκτο το μπάσκετ ανδρών του ΜΕΛΑΣ!



Νέα νίκη για την ανδρική ομάδα του συλλόγου ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος (φωτό), που κάνει ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο. Θύμα της αυτή τη φορά ήταν η ομάδα της Εκάλης επί της οποίας επικράτησε εκτός έδρας με 15 πόντους διαφορά (45-60). Το παιχνίδι έγινε την Παρασκευή 11 Μαρτίου, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας ΕΣΚΑ, στον 1ο όμιλο.

Οι άνθρωποι του συλλόγου απευθύνουν έκκληση στους φιλάθλους της πόλης μας να ενισχύσουν την προσπάθεια της πρωτοπόρου γυναικείας ομάδας, με την παρουσία τους στο σημερινό κρίσιμο παιχνίδι κατά του ΓΣ Περιστερίου στις 12:00 το μεσημέρι, στο κλειστό του Περιστερίου.
Ο αγώνας είναι για το πρωτάθλημα Α' Κατηγορίας Γυναικών της ΕΣΚΑ και τα κορίτσια του ΜΕΛΑΣ διεκδικούν για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο της άνοδό τους στην Α2 κατηγορία!

Επισκεφθείτε και την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου

http://www.melasoagioseleutherios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...