Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

"Τρένο" το ποδόσφαιρο, απογοήτευση το μπάσκετ του Αιγάλεω Α.Ο.

Σε κρίσιμη καμπή το μπάσκετ ανδρών του Αιγάλεω
(Φωτό Βασίλης Βασιλειάδης-Facebook)
Ένδεκα συνεχόμενες αγωνιστικές αήττητο συμπλήρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αιγάλεω Α.Ο., που με τη νέα του επιτυχία (η πέμπτη στη σειρά) επί του Αγίου Ιερόθεου χθες (2-0, 24' με έξοχο πλασέ Παπουτσής, 31' με απευθείας φάουλ Κατσαρός, ενώ στο 82' είχε δοκάρι ο Δουκάκης) "σκαρφάλωσε" ήδη στην 4η θέση της βαθμολογίας ξεπερνώντας τον Αιολικό.

  • ΑΙΓAΛΕΩ (Θωμάς Γράφας): Σηφάκης, Παπουτσής, Παπαδόπουλος, Κωνσταντόπουλος Κ. (81' Μπαντούνας), Τσιρογιάννης, Κωνσταντόπουλος Π., Καραγιάννης, Δουκάκης, Κατσαρός (68' Υφαντής), Τεγούσης (46' Τσαραούσης), Τζανετάκος.

Στον αντίποδα, από ήττα σε ήττα πάει το μπάσκετ, αφού επίσης χθες έχασε με 71-89 στο άδειο από θεατές (λόγω της τιμωρίας δυο αγωνιστικών που έχει επιβληθεί) "Σταύρος Βενέτης". Στα παρεπόμενα του αγώνα ήταν και η παραίτηση του Λευτέρη Καλογήρου από την τεχνική ηγεσία, ενώ οι φήμες για πολλά παράπονα των ανθρώπων του τμήματος και απλήρωτους αθλητές πυκνώνουν.

Ήδη, η ομάδα βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από τον πρώτο που υποβιβάζεται (Απόλλων Καλαμαριάς, ο οποίος υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας) και η συνέχεια ναμένεται ιδιαίτερα δύσκολη.

Τα δεκάλεπτα: 14-21,30-49, 55-69, 71-89.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Καλογήρου-Μπαστούνης): Παπούλιας 8, Λαρεντζάκης 3, Παπαδάκης 4, Κατσαντώνης, Μητρόπουλος 17, Λαμπρόπουλος, Συριστατίδης 16 (1), Σωτηρίου 2, Σταθάκης, Χάλαρης, Γκέρος 15, Κούκουρας 6.



    Α' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Δεν τα κατάφερε τελικά η γυναικεία ομάδα του ΜΕΛΑΣ (φωτό) που έχασε χθες στο Περιστέρι με 65-59 από τον τοπικό Γυμναστικό Σύλλογο για την 9η αγωνιστική του β' γύρου, αλλά δεν ανησυχεί για την κατάληψη της 1ης θέσης της κανονικής περιόδου και την είσοδό της με πλεονέκτημα στους αγώνες των Play-Off που ακολουθούν σύντομα.

Δεκάλεπτα: 11-12, 31-30, 47-44, 65-59.

Η σύνθεση: Γκόγκου 8(1), Τσιφτελή 18(1), Αθανασίου 5, Φλίγκου, Σταυράτη 5, Μιχοπούλου 6, Λεκαράκου, Μακρυνίκα 15, Θεοδωρακοπούλου 2 (Προπονήτρια: Μάλαμα)

ΕΠΣΑ

Για μια ακόμη αγωνιστική, η ΑΕ Αιγάλεω έμεινε μακριά από τη νίκη, καθώς παραχώρησε ισοπαλία (1-1) μέσα στο ΔΑΚ Αιγάλεω στο Παλαιό Φάληρο.

Στη Β' κατηγορία, ο Ορφέας υπέστη συντριπτική εντός έδρας ήττα από το Χαλάνδρι (2-4), ενώ ο Διαγόρας θριάμβευσε εκτός έδρας με 1-0 επί των Πετραλώνων.

Τέλος, στο γήπεδο Ορυζομύλων ο Κρόνος ηττήθηκε και από τον Κεραυνό Πετρούπολης με 0-2.

Ρεπό αυτό το σαββατοκύριακο είχε η Ιεράπολη, όπως και η πρωτοπόρος της Α' Κατηγορίας ΕΠΣΠ Ελλάς Ποντίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...