70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011

Ένα μικρό λιθαράκι...Εδώ και λίγες μέρες έχω ξεκινήσει μια προσπάθεια για τη συγγραφή της ιστορίας της πόλης μας, εν είδη λευκώματος με κείμενα και εικόνες από το προσωπικό μου αρχείο και πηγές αναφοράς όλα σχεδόν τα βιβλία που έχουν εκδοθεί με θέμα το ΑΙΓΑΛΕΩ.

Θα ήθελα να σας παροτρύνω να μου προσφέρετε πληροφοριακό υλικό που αφορά σε δραστηριότητες αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, αλλά και σε κάποια ιδιαίτερα σημεία και στέκια της πόλης, όπως διάφορες ιστορικές επιχειρήσεις και μαγαζιά που θα ήταν σωστό να περιληφθούν στο πόνημα αυτό.
Ακόμη, μαθητικές δραστηριότητες κια δράσεις θα έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην εργασία μου.

Με σεβασμό στις δουλειές που προηγήθηκαν της δικής μου και με γνώμονα την αγάπη μου για αυτό τον τόπο, θα πορευτώ, ελπίζοντας να συνεισφέρω ένα μικρό λιθαράκι στην τοπική μας ιστοριογραφία.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για την ιδέα και για το τόλμημα.
    Εύχομαι να ολοκληρώσεις την συγγραφή και γρήγορα να την δούμε να εκδίδεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή