Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού



Τέσσερις μήνες ζωής έκλεισε το Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού (φωτό), το οποίο εγκαινιάσθηκε στην πόλη μας τον Οκτώβριο και στεγάζεται σε αναπαλαιωμένη πρώην προσφυγική κατοικία στον Άγιο Σπυρίδωνα (επί της οδού Καραϊσκάκη 2-4).


Η δημιουργία του Μουσείου είναια αποτέλεσμα πολυετούς προσπάθειας από την δραστήρια πρόεδρο κ. Νίνα Τσιναρίδου και τα μέλη του Συλλόγου Μικρασιατών Αιγάλεω "Οι Νέες Κυδωνίες" που εδρεύει στην πόλη μας, ενώ το οίκημα παραχωρήθηκε από το δήμο της πόλης μας, ύστερα από δημόσια δέσμευση του πρώην δημάρχου κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου.

Το Μουσείο είναι ανοικτό τις απογευματινές ώρες και προσκαλεί κάθε συνδημότη να ξεναγηθεί στα εκθέματά του και να γεμίσει αναμνήσεις από τις αλησμόνητες πατρίδες που όλοι νοσταλγούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...