Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011

Το Αιγάλεω απέκτησε και τον ΤζανετάκοΜε τη μετεγγραφή του 29χρονου μεσοεπιθετικού Πάντου Τζανετάκου από το Βύζαντα Μεγάρων (φωτό από http://www.sport24.gr), που ανακοινώθηκε επίσημα χθες, το Αιγάλεω ολοκλήρωσε τις προσθήκες του για την περίοδο Ιανουαρίου. Ο παίκτης έχει αγωνισθεί στο παρελθόν και με το συγκρότημα της Καλαμάτας, ενώ θεωρείται μια πολύ καλή επιλογή, που θα ενδυναμώσει την επιθετική γραμμή της ομάδας μας.

Έτσι, με τον Τζανετάκο ανέρχονται σε έξι οι ποδοσφαιριστές που υπέγραψαν στο "Σίτι" και συγκεκριμένα οι υπόλοιποι πέντε είναι οι Στράτος Δουκάκης (από την Ανθούπολη), Κώστας Παπουτσής (ελεύθερος από τον Παναιγιάλειο), Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος (από τον ΑΠΟ Ρουφ), Μάριος Αλεξάκης (από την Α.Ε. Αιγάλεω)και Κώστας Τεγούσης (από την Καλλιθέα).

Πιστεύεται ότι πλέον, με τα νέα δεδομένα, το Αιγάλεω θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα και σύντομα θα βρει το δρόμο της παραμονής, ώστε να επιβραβευτούν τόσο οι ενέργειες των διοικούντων, όσο και η σφοδρή επιθυμία του φίλαθλου κόσμου που τόσο στηρίζει με την ένθερμη συμπαράστασή του τις προσπάθειες των παικτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου