Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Θλίψη στο Αιγάλεω: «Έφυγε» ο Λάκης Αλεξίου

 

Ο Λάκης Αλεξίου (Ιούνιος 2022)
(Γράφει ο Νίκος Δ. - Θ. Νικολαΐδης)

Έφυγε από τη ζωή ο παλαιός διοικητικός παράγων του Αιγάλεω Α.Ο. Νίκος («Λάκης») Αλεξίου, έξι μήνες μετά την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου. Ο εκλιπών διατέλεσε επί πολλές δεκαετίες σημαντικό στέλεχος της ομάδας, ιδιαίτερα του ποδοσφαιρικού της τμήματος, το οποίο υπηρέτησε από διάφορες θέσεις, μεταξύ των οποίων και εκείνης του γενικού αρχηγού. 

Συνεργάστηκε με όλες τις διοικήσεις του σωματείου από τα μέσα, περίπου, της δεκαετίας του ’70 μέχρι και τις αρχές του ’90, προσφέροντας με ανιδιοτέλεια τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Αγαπητός σε όλους ανεξαιρέτως, ο Λάκης είχε μόνο φίλους στην πόλη μας, ενώ τύγχανε της εκτίμησης όλων όσων τον είχαν γνωρίσει και συναναστραφεί.


Στην "πρεμιέρα του χόρτου" (1980), δεύτερος από αριστερά
στους όρθιους.

 
Χαμογελαστός, προσηνής και πάντα ευγενής συνομιλητής, αποτελούσε μία ξεχωριστή παρουσία που σίγουρα θα μας λείψει. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα ξεχασθεί από το φίλαθλο κόσμο του «Σίτι» και όλους τους παλαιούς συνεργάτες του. 

Με την υπέροχη εμφάνιση από την Αγγλία, που αγόρασε ο ίδιος
και δώρισε στην ομάδα (1980-81)


Επιπρόσθετα, είχε υπηρετήσει και τα κοινά του Δήμου μας, ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την παράταση της "Δημοτικής Αλλαγής Αιγάλεω" του Πάνου Σπηλιοπουλου, επί σειρά ετών. 

Το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ απευθύνει τα πιο ειλικρινά συλλυπητήρια στους οικείους του και εύχεται καλή Ανάπαυση στην ψυχή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...