Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

"Έφυγε" στα 82 του χρόνια, ο Χρήστος Ζαντέρογλου

Ο Χρήστος Ζαντέρογλου (αριστερά) και ο Αλέκος Ιορδάνου (επίσης αείμνηστος)
αποτέλεσαν ένα απροσπέλαστο"δίδυμο" στην άμυνα του Αιγάλεω
την περίοδο 1970-71
Ένας από τους σπουδαιότερους διεθνείς ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα του Αιγάλεω και δεν ήταν Αιγαλιώτες, ο Βολιώτης Χρήστος Ζαντέρογλου, απεβίωσε χθες σε ηλικία 82 ετών, γεμίζοντας θλίψη του Έλληνες φιλάθλους. 

Ο αείμνηστος κεντρικός οπισθοφύλακας είχε υπογράψει στο "Σίτι" το καλοκαίρι του 1970, ύστερα από πολυετή και επιτυχή θητεία σε Νίκη Βόλου και Ολυμπιακό Πειραιά. 

Στα τρία χρόνια που φόρεσε την κυανόλευκη φανέλα (1970-71 έως και 1972-73) διακρίθηκε ιδιαίτερα στο Πρωτάθλημα της Α'  Εθνικής, κατακτώντας την 4η θέση το 1971. Έλαβε μέρος μάλιστα σε 81 επίσημους αγώνες πρωταθλήματος, επιτυγχάνοντας και 2 γκολ.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

  • Το "Αθλόμετρο" απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και εύχεται καλό παράδεισο στην ψυχή του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...