Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Θλίψη στο Αιγάλεω: " Έφυγε" ο Δημήτρης Καρβέλας !


(Γράφει ο Νίκος Δ. - Θ. Νικολαΐδης)

Οδύνη σε όλο το Αιγάλεω αλλά και στο ελληνικό μπάσκετ σκόρπισε η σημερινή είδηση για το θάνατο του Δημήτρη Καρβέλα που "έφυγε" στα 64 του χρόνια, ενώ είχε ακόμη πάρα πολλά να προσφέρει τόσο στην οικογένειά του, όσο και στο άθλημα που λάτρεψε, υπηρετώντας το από όλες τις δυνατές θέσεις.

Μαχητής έως το τέλος, όπως και όταν αγωνιζόταν με την κυανόλευκη φανέλα του "Σίτι" (1973 - 1982), αλλά και από το πόστο του προπονητή, ο Δημήτρης παρέμεινε στις επάλξεις του σπορ μέχρι και τις τελευταίες του στιγμές. Ταύτισε την πορεία του με εκείνη της αγαπημένης του ομάδας, ως τεχνικός της την έφτασε και την κράτησε στα μεγάλα σαλόνια της Α1, ενώ υπηρέτησε από διάφορα πόστα την διοίκηση του μπάσκετ και τα κλιμάκια των Εθνικών μας Ομάδων, χρήσιμος και πολύτιμος παράγων με τις γνώσεις, την πείρα και την ισχυρή του προσωπικότητα να γίνεται σεβαστή από όλους.

Δυσκολεύομαι τόσο πολύ να πιστέψω ότι δε θα ξαναδώ το Δημήτρη να στέκεται αγέρωχα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, να βγάζει όλη του την ενέργεια στο παρκέ και να παρασέρνει τους αθλητές προς την επιτυχία. 

Στην οικογένειά του και όλους τους οικείους και φίλους του, εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια και εύχομαι στο φίλο μου καλή Ανάπαυση και από εκεί ψηλά που θα βρίσκεται η ψυχούλα του, να παραμένει πάντοτε, "αθεράπευτα Αιγαλιώτικη"

Καλό σου ταξίδι φίλε...

  • Στο στιγμιότυπο: Από την πρόσφατη βράβευση του Δημήτρη, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των παλαιμάχων του συλλόγου (Ιανουάριος 2019). Δίπλα του ο τότε δήμαρχος Αιγάλεω, Δημήτρης Μπίρμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...